Nincsenek csodák: a valódi költségek mindig beépülnek az élelmiszerárakba
A szakértők szerint a jövőben is a fogyasztási adók fogják meghatározni az élelmiszerárakat.
A szakértők szerint a jövőben is a fogyasztási adók fogják meghatározni az élelmiszerárakat.
A nyári grillszezonra időzítette baromfihús kampányát az Agrármarketing Centrum.
Csak folyamatos fejlesztéssel és korszerűsítéssel maradhat versenyképes a magyar baromfiágazat.
Kampány indult sertéshúsfogyasztás népszerűsítésére.
Kiemelkedő munkát végeznek az állattenyésztési ágazat szereplői.
Egyelőre még sok a bizonytalanság.
Kiderült, hogyan lehet kitűnni a tömegből.
2020 a biodiverzitás éve lesz A legszebb konyhakertek programban.
Magyarország vesztesként jöhet ki a szabadkereskedelmi megállapodásból.

2025-ben a mezőgazdaság kibocsátása 4,4 ezer milliárd forint felett alakult, ez 6,2%-kal több az egy évvel korábbinál.
A forrást a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz keretéből nyerték el.
Az elmúlt időszakban az intenzívebben terjedő gombakórokozók miatt minőségi problémákkal is számolni kell a kukoricatermesztésben.
Többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, időszakos vékonyodás, szakadás egyre inkább csak északkeleten fordulhat elő
A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.