Marhahús a nyomtatóból? Megdöbbentő, hogyan készülhetnek a jövő élelmiszerei
A 3D nyomtatás a pépes, pasztaszerű nyersanyagok nyomtatását teszi lehetővé, a hozzátevőket kapszulák, tartályok tartalmazzák.
A 3D nyomtatás a pépes, pasztaszerű nyersanyagok nyomtatását teszi lehetővé, a hozzátevőket kapszulák, tartályok tartalmazzák.
Így alakulhat át az élelmiszerfogyasztás a következő években.
Húsmentes élet a Föld jövőjéért?
Megmérgezte a Földet az emberiség.
Idén a megszokottnál jóval későbbre fog esni a túlfogyasztás világnapja.

A csökkenő árak és növekvő termelési költségek miatt az orosz baromfitenyésztők jelentős része veszteségesen működik.
A kivitelezés tervezetten 2027. októberében zárul, lehetővé téve a térben és időben eltérő intenzitású, mozaikos legeltetést.
A Tisza évszázadokon át meghatározta az Alföld arculatát, vízgazdálkodását és ökológiai rendszerét.
Idén közel 4000 mintát vizsgált a Nébih laboratóriuma a szőlő aranyszínű sárgasága betegség (FD) felderítésére.
Görögországban az egyre inkább súlyosbodó munkaerőhiány veszélyezteti a mezőgazdaságot.