Egekben a húsárak: lassan már ez az élelmiszer is luxus lesz a magyaroknak?
A sertés -és marhahús ára is elszállt, viszont a wagyu kilója közel 60 ezer forint is lehet.
A sertés -és marhahús ára is elszállt, viszont a wagyu kilója közel 60 ezer forint is lehet.
A Michelin-csillagos éttermek degusztációs menüi 40-90 ezer forintba kerülnek - fejenként.
Akár 10 millió forintot is elkérhetnek egy kilogramm sáfrányért, így nagy biznisz lehet a termelése.
A jövőben jelentős drágulásra lehet számítani a kávé, a tea és a kakaó árait illetően.
A sáfrány kilója még a 10 millió forintot is elérheti, hamarosan pedig Magyarországon is fellendülhet a termesztése.
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki strucc -vagy emutojást szeretne fogyasztani.
A szamártej literje 2000-3000 forint, és többnyire édesanyák veszik a gyerekeknek.
Az FBC-t Varsóban díjazták október 17-én, ahol a független zsűri az FBC Chandon Garden Spritz bevezető kampányát választotta a legjobbnak.
Sose volt még ilyen elegáns a kertészkedés.
Nemcsak az idegenforgalom sínylette meg a pandémiát.
Nagyon mély zsebbe kell nyúlnia annak, aki meg szeretné venni.
A klímaváltozás komoly hatással lehet a kávétermesztésre
Fürdőző disznókkal fotózkodott Wayne Rooney a Bahamákon.

A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.