Tényleg le kell mondanunk a tejtermékekről? Ezt kellene ennünk helyettük
Ha a klímacéljainkat el akarjuk érni 2050-re, akkor komolyan meg kell változnia az étkezési szokásoknak a világon.
Ha a klímacéljainkat el akarjuk érni 2050-re, akkor komolyan meg kell változnia az étkezési szokásoknak a világon.
Magyarország hatmilliárd forintnyi kötött segélyhitelprogramot indít egy kelet-afrikai országban.
Az ipar és a nagy állattartó gazdaságok szennyezésének csökkentéséről szavaztak.
Sokan azt hiszik, hogy a műfenyő a környezetbarátabb megoldás, ez azonban távol áll az igazságtól.
Egy friss elemzés szerint 53 lehetséges egészségügyi kockázat merül fel a laboratóriumi körülmények között előállított in vitro ”hússal” kapcsolatosan.
A demográfia, a klíma és történelem, az energia volt a téma Áder János új podcastjában.
Tényleg zöldbe borulhat az Antarktisz?
Hínár- és algakosztra fogott szarvasmarhákban látják a metánprobléma megoldását.
Mert nem csak gázolajjal él a traktor.

Az új kiadványból sok újdonságot megtudhatnak az olvasók a hazai kukoricatermelés helyzetéről.
Az optimális termesztési körülmények közepette csak az Egyiptomból Európába érkező nagy tömegű, olcsó szamóca okozhat problémát a termesztőknek.
A termőföldet úgy kell továbbadnunk, hogy az utánunk jövő generációk is megélhessenek belőle.
A vásárlók részéről ma már alapvető elvárás, hogy szálkamentes a termék, a pikkelyes halak lassan eltűnnek a piacról, élő halat pedig már csak kevesen vásárolnak.
EU mezőgazdasága 2035-ig várhatóan magas termelékenységi szintet tart fenn, ami támogatja a pozitív kereskedelmi teljesítményt, főleg a magas hozzáadott értékű termékek esetében.