Óriási visszaesés: alig esznek már ezeken a helyeken a németek
Komoly visszaesés tapasztalható idén a HORECA-szektor forgalmában Németországban.
Komoly visszaesés tapasztalható idén a HORECA-szektor forgalmában Németországban.
2025 elején kezdheti meg a működését a Cargill negyedik innovációs központja Ázsiában.
Gazsi Zoltánt a korábbi operatív igazgató, Pál Gyula váltja az ügyvezető igazgatói pozícióban.
A legfrissebb információk szerint jelentősen csökkent tavaly Magyarországon a sörfogyasztás.
Miközben itthon még kevesen ismerik, külföldön keresett termék a magyar vadhús, a hazai áru közel 90 százalékát az export partnerek vásárolják fel.
Hogyan hat a klímaváltozás a Tokaji borvidékre, és annak leghíresebb borára, az aszúra?
Elindult a Balaton körüli vendéglátóhelyek nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzése.
A Matusz-Vad Zrt. a jövőben friss halat is fog forgalmazni a HoReCa-szektor számára.
Elkerülhetetlen és szükséges is az árak további emelkedése.
A hazai kézműves sörök felfutását elindító szemlét 6 év után szervezik meg újra.
Ezt mindenki meg fogja érezni.
Áll a bál a baromfiágazatban.
Fellendülőben a fagyasztott zöldségtermékek előállítása?
Hatalmas nyomás alatt van a hazai pulykaágazat, de már látszik az alagút vége.
Egyszeri, vissza nem térítendő, átmeneti támogatást igényelhetnek a bortermelők.
Életjeleket adott a hazai söripar.

A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.