Egyre több magyar issza ezt a csodaitalt: itthon is hódít az új őrület
Rengeteg jótékony hatása van az egészségre, de sokan csak a látványos színe miatt veszik.
Rengeteg jótékony hatása van az egészségre, de sokan csak a látványos színe miatt veszik.
Egyre több fogyasztói igényt kell kielégítenie a gyártóknak, közben pedig a környezetvédelemre is egyre jobban kell odafigyelniük.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
A magyarországi élelmiszeripar foglalkoztatása és árbevétele is növekedett az utóbbi időben.
Sokan a gyengébb minőségű termékekhez nyúlnak a boltokban a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt.
A felnőtt lakosság közel hetven százaléka küzd laktózzal kapcsolatos intoleranciában.
Az árfigyelőnek van az egyik legnagyobb szerepe abban, hogy beinduljon a fogyasztás, mivel ez segítette, hogy a kiskereskedelmi láncok között versengés legyen.
Nagy a potenciál a gyümölcsjoghurtokban, hiszen jelenleg több száz vagy akár ezer km-es távolságból érkező importtermékek vannak fölényben, a piaci arányuk meghaladja a 80%-ot.
Nem látni a kenyérdrágulás végét.
Nő a spárga népszerűsége, de továbbra sem esznek sokat belőle a magyarok.
Csak nőnek és nőnek az árak a mezőgazdaságban.
A piacon tapasztalható áremelkedést a fogyasztók fogják leginkább megérezni.
Egy csepp víz sem mehet kárba a cégnél.
Nemes-Nagyné Vas Andrea céljairól és jövőbeli terveiről is beszélt.
Nem csoda, hogy odáig vagyunk érte.
Idén már alulmúltuk az elmúlt húsz év leggyengébb termését is.
Németország igazi spárga-nagyhatalom.

Az Európai Unió előzetes megállapodást kötött a génszerkesztett növények szabályozásáról.
Az idei fokhagyma szezont változó kereskedelmi dinamika, egyenetlen kínálat és árnyomás jellemzi, amit legnagyobb mértékben a kínai fokhagyma befolyásol.
2025-ben a mezőgazdaság kibocsátása 4,4 ezer milliárd forint felett alakult, ez 6,2%-kal több az egy évvel korábbinál.
A forrást a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz keretéből nyerték el.
Az elmúlt időszakban az intenzívebben terjedő gombakórokozók miatt minőségi problémákkal is számolni kell a kukoricatermesztésben.