2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Idén is meggyőző eredmények

Agro Napló
A DEKALB őszi káposztarepce portfóliójának hibridjei terméseredményekkel bizonyítanak: eltérő adottságú termőhelyeken jövedelmező, a termőhelyi átlag feletti eredményeket mérhettünk.

DEKALB repcehibrid terméseredmények, 2023

Acceleron PRECISION – új vetőmag-kezelési eljárás az idei szezonban. Ez a kezelés a betegségek és kártevők elleni védelem mellett nagyobb ezermagtömeget és egyöntetűbb vetőmagot jelent, így biztosítja a jó minőségű vetést. Próbálja ki a nemesítés és a csávázás szakértőinek új megoldását, válassza a DK EXCITED hibridet Acceleron PRECISION vetőmagkezeléssel! Ez a hibrid kiemelkedően magas terméspotenciállal és magas olajtartalommal rendelkezik.

A DK EXCITED szélesebb időintervallumban is optimálisan vethető, kirobbanó kezdeti fejlődése révén akár későbbi vetésre is alkalmas, így ajánljuk azoknak a termelőknek is, akik a vetésről az augusztusi időjárási körülményektől függően döntenek.

A Bayer ajánlatában nemcsak a kiváló hibridválaszték adott a sikeres repcetermesztéshez, hanem a növényvédelmi megoldások tárháza is. A kórokozóktól és kártevőktől a Scenic Gold és Buteo Start védi az Acceleron ELITE kezeléssel a kelő növényeket.
A DK EXCITED idén is elérhető Acceleron PRECISION kezeléssel, amely a kártevők és betegségek elleni védelem mellett speciális technológiával kialakított nagyobb méretű, egyöntetű vetőmagtételt jelent. Ez segíti – elsősorban, de nem kizárólag szemenkénti vetőgép esetén – a még precízebb vetést, miközben a csírázáshoz szükséges nedvesség mennyisége nem növekszik (ellentétben egyéb eljárásokkal).

Ősszel az esetlegesen megnövekedő bolha/álhernyó károsítás ellen a deltametrin hatóanyagú, jól ismert és bevált Decis Mega, vagy az új formulációjú Decis Forte használható állományvédelemre. Kórokozók ellen pedig a növekedésszabályzó hatással is rendelkező Folicur Solo, vagy Tilmor alkalmazását javasoljuk.

Válassza a jól teljesítő hibrideket és a Bayer növényvédelmi megoldásokat – legyen sikeres Ön is a DEKALB repcékkel!

Bayer Crop Science

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Repcevetés előtt

Repcevetés előtt

Az őszi káposztarepce talán az egyik legsokoldalúbban felhasználható növényünk: olaját bioüzemanyagként, élelmiszerként, kozmetikai cikként, kohászati...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!