Új, kedvezményes termelésfinanszírozási lehetőség az IKR Agrárnál! (x)

Agro Napló
Az IKR Agrár Kft. az alábbi akciós ajánlatot teszi Partnerei részére:
A rendkívüli módon megemelkedett piaci alapú hitelkamatok nagy mértékben, akár évi több, mint 25%-kal is növelhetik a finanszírozott konstrukciókban igénybe vett inputanyagok költségeit.
 
Minden más, a növénytermesztéshez kapcsolódó egyéb költségek növekedésévél együtt ez már jelentős többlet teher a Termelők számára a 2022/23-as termelési évben. Főleg azoknak a gazdálkodóknak, akiknek a saját forrása, valamint egyéb, a piacinál olcsóbb, kedvezményes idegen forrása együtt sem elegendő a termelési ciklus befejezéséhez.
 
Ezt a terhet részben enyhítve, valamint az éves ráfordítások optimalizálásának érdekében az IKR Agrár Kft. az alábbi akciós ajánlatot teszi Partnerei részére:
 
Halasztott fizetésű, 2023.08.31-i lejáratú, őszi káposztarepce, őszi árpa és őszi búza fedezettel ellátott INPUTANYAG ADÁSVÉTELI KERETSZERZŐDÉS megkötése esetén (valamit a már megkötött ilyen típusú szerződések szabad kereteire is vonatkozóan), a finanszírozásra felszámított HAVI KAMAT MÉRTÉKE NETTÓ 1,2%-RA CSÖKKEN!
 
A jelenleg érvényben lévő, egyéb finanszírozási szerződéseinknél alkalmazott havi, piaci alapú kamatmérték és a most meghirdetett akciós kamatmérték összevetésében ez azt jelenti, hogy 2023.08.31-ig a megtakarítás – a szükséges tavaszi inputanyagok kiszolgálási időpontjának függvényében – minden 1.000.000 HUF értékű vásárlás után akár 50.000-60.000 HUF is lehet.
 
Ajánlatunkkal kapcsolatban, valamint részletesebb felvilágosítás miatt keresd területi képviselőinket: www.ikragrar.hu/kapcsolat
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Milyen lesz az idei termés?

Milyen lesz az idei termés?

Fennakadás nélkül zajlanak a nyári betakarítási munkálatok a földeken, az aratás közepén vagyunk – közölte Nagy István agrárminiszter a közösségi olda...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!