2024. július 25. csütörtök Kristóf, Jakab

Személyi változások a Hungexpo Zrt.-nél (x)

Agro Napló
Új vezető irányítja márciustól a Hungexpo szakmai és közönségkiállításait. Szilágyi Balázs kereskedelmi igazgatóként felügyeli majd a területet. Az eddigi kereskedelmi igazgató, Szilvási Krisztina a jövőben a GL Events cégcsoport olaszországi kiállítóhelyén vállal fontos szerepet.

Amint arról már korábban hírt adtunk, Magyarország legnagyobb és legrégibb kiállítás szervezője és professzionális rendezvényközpontja, a Hungexpo kapott felkérést a GL Events cégcsoporthoz tartozó olaszországi Lingotto Fiere kiállításiközpont irányítására. A cég ezért Szilvási Krisztinát, a Hungexpo Zrt. eddigi kereskedelmi igazgatóját kérte fel a Lingotto Fiere kereskedelmi igazgatói feladatainak ellátására. Szilvási Krisztina több mint húsz éves kiállításszervezői tapasztalatával segíti ezután a torinói kiállítási központ munkáját. Emellett továbbra is ő felel a Hungexpo egyik legnagyobb és legsikeresebb kiállításáért, az évenként megrendezett AGROmashEXPO-ért.

A szervezeti átalakítás után a Hungexpo Zrt. kereskedelmi igazgatója Szilágyi Balázs lesz. A fiatal szakember a népszerű FeHoVa kiállítás igazgatójaként dolgozott az elmúlt években a Hungexponál, e szerepkör megtartása mellett a jövőben feladatai közé tartozik valamennyi szakmai (B2B) és közönség (B2C) kiállítás teljes körű irányítása. Szilágyi Balázs a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen nemzetközi gazdálkodási szakán végzett, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen pénzügyi mesterdiplomát szerzett. angolul, németül, oroszul beszél. A Hungexpohoz érkezése előtt több cégnél dolgozott, vezetői tapasztalatait a Hungexponál szerezte.

Mindkét kollégának sok sikert kíván a Hungexpo vezetése.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?