2024. május 26. vasárnap Fülöp, Evelin

AGROmashEXPO új időpontban: 2021. március 3-6.

Agro Napló
A COVID-19 vírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt a Hungexpo Zrt. által jövő év elejére tervezett kiállítások időpontja módosul – tájékoztatta az Agro Naplót a kiállításszervező cég.  

Közleményükből kiderül:

Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROmashEXPO-t 2021. március 3-6. között; 

a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozóját, a Fehova kiállítást, és a vele egy időben tartott Budapest Boat Show-t 2021. március 18-21. között; az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléjét, az Utazás kiállítást 2021. május 6-9. között rendezik meg.  

A későbbi kiállítások időpontjában nincs változás, így az építési és otthonteremtési kiállításcsokrot, a Construmát április 14-18. között, a MACH TECH Ipar Napjai szakkiállítást május 10-13 között tekinthetik meg az érdeklődők.  

„A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek” - írják a tájékoztatóban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?