Multiva vetőgépek – kertészeti és szántóföldi kultúrákban is (x)

Agro Napló
Gondolt már arra, mi mindent el lehet vetni egy jó vetőgéppel? A finn Multiva mechanikus vetőgépek a precíz fokozatmentes adagolóműnek köszönhetően a máktól a gyökérzöldségeken át a borsóig, a repcétől a szójáig kiemelkedő megbízhatósággal vetnek szinte mindent. No-till, min-till vagy hagyományos talajművelés – a Multiva technológiája minden rendszerben kiváló eredményt biztosít.

A Multiva vetőgépeken a pontos magelhelyezést a csoroszlyák mélységhatároló-lezáró kereke biztosítja. Minden csoroszlya egyedileg követi le a talajfelszínt, a vetésmélység így független a szállítókerekektől.

A Multiva vetőgépek csoroszlyakialakítása révén a műtrágya és a vetőmag egyazon sorba, eltérő mélységbe kerül, ami a gyökérképződés idején nélkülözhetetlen tápanyagok gyors célba juttatását szolgálja. A vetőmag és a műtrágya optimális elhelyezése biztosítják az erőteljes csírázást, a növények erős gyökérrendszert fejlesztenek, így már a kezdeti fejlődésük is erőteljesebb lesz.

 

Multiva Cerex – ha „csak” egy kiváló vetőgépre van szükség

A Multiva Cerex egy általános vetőgép sekélyen vagy hagyományosan művelt talajokra. A Cerex megfizethető áron kínálja a kompromisszummentes minőséget és a nagy napi hektárteljesítményt.

A vetőmag és műtrágya egyidejű kijuttatására alkalmas vetőgép fokozatmentes adagolóval rendelkezik, így rendkívül precízen szabályozható a hektáronkénti mennyiség. A mulcsvetésben gondolkodó gazdáknak természetesen kínálunk dupla tárcsasort és simító rendszert is.

Egyedülálló felépítésű és gondozásmentes csoroszlyáinak köszönhetően a Cerex gazdaságos és felhasználóbarát eszköz azon termelők gépparkjában, akik a hagyományos talajművelési módszerekben bíznak.

 

Multiva Forte FX – kompromisszumok nélkül

A vetőgép legyen képes kompromisszummentes no-till vetésre, de úgy, hogy a hagyományosan művelt talajokon se jöjjön zavarba? Erre a dilemmára a Multiva Forte FX vetőgép a válasz, ami a piac legmegbízhatóbb, sokoldalú és pontos vetési technológiáját képviseli. Az egyedi FX csoroszlya a legjobb agronómiai eredményt biztosítja, ami felhasználóbarát, gondozásmentes kialakítással párosul.

A Forte vetőgépek az 50-250 kg között hidraulikusan állítható csoroszlyanyomásnak köszönhetően közvetlenül a tarlóba, takarónövénybe is képesek vetni, talajművelő eszközök használata nélkül.

A Multiva vetési technológia használatával rugalmasan tudunk alkalmazkodni a változó körülményekhez, bárhogy is alakuljon gazdálkodásunk az elkövetkező évek során.

Az északi országokban népszerű Multiva vetőgépek elérhetősége a gyártási kapacitás függvényében napról-napra változik, így érdemes minél előbb érdeklődni az értékesítőknél!

A Multiva gépek importőre és a teljes modellpaletta forgalmazója a gyártó leányvállalata, a Multiva Magyarország Kft.
Kollégáink tisztelettel várják hívását:

Közép- és Kelet-Magyarország:
Mező Sándor | 06 30 929 5293 | mezo.sandor@multiva.hu

Nyugat-Magyarország:
Sándor Balázs | 06 30 639 0396 | sandor.balazs@multiva.hu

Witzl Tamás | 06 30 638 1079 | witzl.tamas@multiva.hu

www.multiva.hu

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?