CHH MŰSZAKI KFT bemutatja

Agro Napló

HOGYAN DOLGOZUNK MI?

Prémium kategóriás gépekkel teljes körű megoldást adunk a magok, valamint egyes ipari anyagok feldolgozása, osztályozása,
szállítása, tárolása során. Számunkra vevőink elégedettsége, bizalma olyan érték, melyet meg akarunk tartani. A megszerzett szakmai elismertség arra ösztönöz bennünket, hogy folyamatosan magas minőségű, és teljes körű megoldásokat adjunk. Céljaink elérését szolgálja a vezetői elkötelezettség, munkatársaink értéktudatos csapatmunkája mellett az ISO 9001:2015 tanúsítvány szerinti működés.

KAPCSOLATFELVÉTEL

A hozzánk érkező megkeresések egy része új ajánlatkérőktől érkezik, másik része a visszatérő ügyfelek új beruházási igényei. Az elképzelések megfogalmazása, pontosítása után cégünk testreszabott, egyedi gépsorok specifikálásával ad személyre szabott ajánlatot.

LABOR

A CHH Műszaki KFT győri telephelyén anyagvizsgálati tesztlabort működtet, ami a gépekhez szükséges felszereltség és
megfelelő specifi káció meghatározását is megkönnyíti. Az ügyfelektől beérkező mintákat a speciális osztályozási cél
szerint a következő Cimbria laborgépekkel tudjuk vizsgálni:

  • DELTA 101 síkrostás tisztítógép JKF mobil fi lterrel,
  • HEID labor szelelő,
  • HEID labor triőr,
  • HEID labor fajsúlyszeparátor,
  • SEA Chromex teljes színképes elektronikus osztályozó (színosztályozó),
  • Moduflex töltőcső.

A teszteredmények kiértékelése után, az osztályozási feladat megoldása érdekében arra a gépre adunk ajánlatot, mellyel az ügyfél optimálisan és költséghatékonyan éri el célját.

TERVEZÉS

A tervezői részleg mérnökcsapata három alapvető terület kiszolgálásáért felelős: az értékesítés, a gyártás és a kivitelezés. Ahhoz, hogy beruházó partnereink már a döntési fázisban valós képet kapjanak a megépítendő technológiáról, megfelelő szintű előterveket kapnak tőlünk.

GYÁRTÁS

A győri 1500 m2 csarnokunkban könnyű acélszerkezet-gyártást, forgácsolást, hajlító és csőhengerítő munkákat tudunk elvégezni modern gépeinken. Gyártóbázisunk a nagymértékű gépesítettség előnyeit ötvözi a kézi munkával. Fő profilunk a cégünk által telepített technológiai sorokhoz szükséges acélszerkezetek gyártása. Gyártmányaink egy darabban összeállítva, valamint lapra szerelt kivitelben kerülnek kiszállításra, igény szerint.

KIVITELEZÉS

Az évtizedes tapasztalattal rendelkező team saját kivitelezésű, illetve alvállalkozók bevonásával végzett munkák hosszú sorát
tudja referenciaként felmutatni: az egyszerű laborberendezés beépítésétől a komplett hibrid kukorica feldolgozóüzem létesítéséig. Partnereink között tudhatjuk a kisebb állattartó-, növénytermesztő gazdáktól a legismertebb magyar mezőgazdasági és (élelmiszer)ipari cégeken át, a több kontinensen jelenlévő multinacionális cégeket. Referenciáinkról bővebben honlapunkon olvashat.

ÜZEMBE HELYEZÉS, TRÉNING

A részletekre is kiterjedően megtanítjuk a kezelőknek a gépek felépítését, megmutatjuk a beállítások vezérelveit, finomságait.A Cimbria gépek hosszú élettartamra szóló berendezések, ezért a gyakorlati oktatás részét képezi a szerviz és egyéb tapasztalati információk átadása is.

SZERVIZHÁTTÉR, ALKATRÉSZ

Győri telephelyünkön 500 m2 alapterületen, 5 m magasságban polcokkal beépített raktárunkban minden géphez készleten
tartjuk azokat az alkatrészeket, amelyek 20 éves tapasztalatunk szerint szükségesek lehetnek egy esetleges üzemzavar elhárításához. Ezek kopó alkatrészek, illetve a gépek bővítéséhez, átépítéséhez szükséges alkatrészek. Szervizes munkatársaink az országban két további bázisról ugrásra készen várják a szakmai kihívásokat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!