Megnyílt az AGROVÁCIÓ DIREKT webáruház, kimondottan a gondolkodó gazdáknak

Agro Napló
A négy magyar magánbefektető által alapított Agrováció Kft. a gazdák fejével gondolkodva valósítja meg termék- és technológiafejlesztési ötleteit, szem előtt tartva a környezetkímélő agrártechnológiát, természetes anyagok, ásványi kőzetek és növényi kivonatok felhasználásával. Megoldásaik számos területen érintik a tápanyagellátást: a lombtrágyázástól a növénykondicionáláson át a természetes növényi tolerancia aktiválásáig. Az új, innovatív és környezetkímélő mezőgazdasági készítményeket, szigorú gyártástechnológiai és minőségbiztosítási teszteken jól teljesítő hazai gyártónál, a Nutrikon Kft.-nél bérmunkában állíttatják elő.

Mit nyújtanak a gazdáknak?

A megszokott és az új technológiába illeszkedő termékeket. Azokkal a gazdákkal keresik a kapcsolatot, akik gondolkodnak. Ismerik a saját területeik kihívását, ismerik a termesztett fajtákat, ismerik piacuk igényét, és érdekeltek az input anyagok bekerülési költségének csökkentésében.

Az ilyen gazdák számára közvetlen, direkt ajánlatokat kínálnak az értékesítési csatorna rövidítésével. A közvetlen kapcsolat pedig előnyökkel jár: direkt termékelérés, pontos szállítás, raktározási költségek elkerülése és versenyképes ár – sorolhatjuk az előnyöket. Termékeik webáruházukban érhetők el www.agrovacio.hu címen.

Mit kínálnak?

Az Agrováció Kft. mögött álló fejlesztés koncepciójának célkitűzése a talajok termőképességének javítása, a növények optimális tápanyag-ellátása, amellyel a szántóföldi és zöldségnövények termesztésében szükségessé vált technológiaváltást kívánják támogatni, amely klíma- és környezetbarát, ugyanakkor profitorientált, és a jelenleginél lényegesen nagyobb mértékben veszi figyelembe a humán-egészségüggyel kapcsolatos kihívásokat. A Cell, Nutri, Azo, SulStar, AMG és PlantaForce termékcsaládok fémjelzik fejlesztéseiket, amelyek a megváltozott igényekhez és a szezonról szezonra felbukkanó újabb és újabb termesztési helyzetekhez igazodnak.

Kattintson a www.agrovacio.hu oldal WEBSHOP linkjére!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. május 9. 16:02