Kverneland Exacta CL GEOspread műtrágyaszóró (x)

Agro Napló
A Kverneland bemutatja az Exacta CL GEOspread műtrágyaszórót 1100 – 2450 literes tartálytárfogattal, közepes méretű gazdaságok vagy professzionális gazdálkodók számára kifejlesztve. A műtrágyaszórón lévő GEOspread rendszer lehetővé teszi az ISOBUS terminálon keresztül a munkaszélesség gyors és pontos beállítását manuálisan vagy automatikusan.

Kverneland CL GEOspread – súlymérős műtrágyaszóró közepes méretű gazdaságok részére

5-10%-os műtrágya megtakarítás

A már elvégzett munka, a táblahatárok, a forgók és feladatok alapján, a rendszer a munkaszélességet automatikusan változtatja a megfelelő szóráskép és átfedés érdekében, a GPS rendszertől kapott jelek alapján. Például, ék vagy szabálytalan alakú tábla esetében, a GEOspread a tábla szélességének csökkenésével arányosan csökkenti a munkaszélességet és a kijuttatott dózist lépésről lépésre. Nem szükséges sem a műtrágyaszóró, sem az ISOBUS terminal beállításán változtatni!

A Kverneland CL GEOspread szórási szélessége maximálisan 14 kétméteres szakaszra osztható. Az állandó tárcsafordulattal és a pontosan állított feladási pont segítségével a GEOspread lehetővé teszi a műtrágyaszórón a szakaszok pontos ki- és bekapcsolását. Az átfedés minimalizásálására és a műtrágya megtakarításra akár a belső szakaszok is kikapcsolhatóak a szélső szakaszok működése mellett.

A GEOspread által elérhető fajlagos költség megtakarítás nagyobb, amennyiben a földterületek kisebbek. Az Exacta CL GEOspread egy ideális műtrágyaszóró választás számos gazdaság számára.



Kíméletes adagolás

A repítőtárcsák innovatív meghajtása a műtrágya kíméletes adagolását teszi lehetővé, köszönhetően a folyamatosan lassan forgó adagoló rendszernek, mely a repítőtárcsa sebességének 15 %-ával forog. A Kverneland Exacta CL GEOspread bevezetése terv szerint 2016-ban történik.

Kverneland Exacta CL GEOspread – Műszaki adatok röviden


Nagyobb méretért kattintson ide!
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?