Multiva - Új szelek fújnak északról!

Agro Napló
Felhívjuk kertészeti és fiatal gazda pályázaton induló partnereink figyelmét, hogy a pályázatok rövid teljesítési határideje miatt időben jelezzék értékesítőnknél a várható igényeket!

A Multiva Magyarország a népszerű magágykészítő kombinátorok mellett a tarlóápolás gépeit ajánlja a nyár folyamán jelentős gyártói árengedménnyel a gazdák figyelmébe.

DiscMaster+ rövidtárcsa

A Multiva DiscMaster+ kiváló minőségű tarlóhántó eszköz a gazdák gépparkjában. A vontatott DiscMaster+ tömörítő hengere három részre oszlik, a kialakításnak köszönhetően a szállító kerekek a talajművelést végző tárcsák és a henger közé kerültek. Ez az egyedi konstrukció mozgékonyságot és stabilitást biztosít a gépnek a talajon. A Multiva DiscMaster+ nagy és agresszív szögben álló tárcsái mélyen átművelik és hatékonyan keverik a talajt. A széles profilú lezáró acél henger kiegyenlíti a talaj felszínét, és eközben a tárcsák által talajba kevert növényi maradványokat a talajba tömöríti.

A vontatott és félig függesztett modellek felszerelhetők első simítóval, ami a szántott talajok elegyengetésének hatékony eszköze.


WingMaster nehézkultivátor

A Multiva WingMaster kombinált nehézkultivátorok különböző típusú és állagú földeken is megbízható munkát végeznek. A számos művelési beállításnak köszönhetően a WingMaster igen széles körben alkalmazható, a tarlóhántás mellett kitűnő őszi magágykészítő is, szárnyas kapatestei a teljes magágyat átkeverik. A kapák ellenállása hidraulikus munkahengerekkel szabályozott és széles tartományban állítható, így a WingMaster precízen tartja a kiválasztott munkamélységet, és tömörödött, kötött talajtípusok esetén is kitűnően dolgozik. A WingMaster legfontosabb jellemzői a robosztus kések, a masszív tárcsalapok és a hatékony rögtörő henger.

A WingMaster lúdtalp kapatestek biztosítják az egyenletes magágy kialakítását, és a rendkívül hatékony

gyomirtást. A csipkézett tárcsalevelek a hatékony keverőhatás mellett kellő porhanyítást végeznek, és egyenletes talajfelszínt alakítanak ki.

Multiva Combi mechanikus direktvetőgép

Az új Multiva Combi vetőgépek független felfüggesztésű, precíziós csoroszlyái és a magas csoroszlyanyomás minden körülmények között egyenletes kelést biztosítanak. A nagy űrméretű tartályok és a műtrágya egyidejű kijuttatása az alacsony vonóerő-igénnyel együtt gazdaságos működtetést, üzemanyag- és időmegtakarítást tesznek lehetővé.

Multiva Magyarország Kft.

Honlap: www.multiva.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Veszélyben a paprikaültetvények

Veszélyben a paprikaültetvények

Letarolják a poloskák a hazai paprikaültetvényeket – írja a Magyar Nemzet. Egyelőre még menthetőnek tűnik a helyzet, viszont sok bonyodalmat okoz a ká...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!