2024. április 29. hétfő Péter

Helti ekét adott át a Silliker Kft, ezúttal Csengersimán (x)

Agro Napló
Csengersimán jártunk egy Helti Pluto három fejes váltvaforgató ekével Szabó Józsefnek  szállítottuk, a Helti Kft kiváló ekéjét. 

Megbízva Eged Andorban a Kft tanácsadójában, gyakorlatilag ismeretlenül vásárolták meg a gépet hiszen, ez idáig ebben a térségben nem volt túl elterjedt ez a típus. 

Ami fontos volt Szabó Úr számára, hogy Magyar termék legyen, jól használható erős, masszív építésű gép, különös tekintettel az ekefejosztásra és a gerendelymagasságra, fontos volt hogy nagy szármaradvány esetén is stabilan dugulás nélkül szépen tudjon dolgozni.

Az ekét egy MTZ 952 es erőgép minden további nélkül, gyönyörűen mozgatja. 

Lerakodást követően, egy részletes szakmai tanácsadásban részesült a boldog tulajdonos, a beállításokkal és a karbantartásokkal kapcsolatban.

A tanácsoknak köszönhetően a másnapi visszahívásunkkor, már egy elégedett Helti tulajdonossal beszéltünk,aki megköszönte ajánlásunkat hisz, a gép beváltotta az ajánláskor elmondottakat, szépen forgat, szép szántásképet hagy maga mögött a gép.  

Szabó Úr elmondta, hogy gyors és korrekt partnert ismerhetett meg, meg velünk minden az előzetesen megbeszéltek szerint zajlott, az ajánlat adástól a beüzemelésig, ezért szívesen viszi hírünket a térségben, és ad egy referencia hely lehetőséget minden környékbeli a Silliker Kft érdeklődő számára.  

A belénk fektetett bizalmát ez úton is köszönjük nekik. Jó munkát,és termésben gazdag esztendőket kívánunk nekik! 


  


  


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!