Gabonatárolók, istállók víz és hőszigetelése, páramentesítése

Agro Napló
Cégünk, a Purtech Kft., évek óta jelen van a magyar piacon és büszkén állíthatjuk, hogy ez idő alatt az ország legnagyobb ilyen tevékenységet végző cégévé nőttük ki magunkat. Köszönhetjük ezt kiterjedt technológiai hátterünknek, nemzetközileg minősített alapanyagainknak, hozzáértő alkalmazottainknak, rugalmasságunknak és a 10 év teljes körű garanciának, amit munkánkra vállalunk.


A Pur habos szigetelés egy gyors, költséghatékony, modern szigetelési forma, mely egyszerre megoldás víz- és hőszigetelési problémáira. Szigetelési eljárásunk alkalmazásával megtakaríthatja épülete hűtési és fűtési költségeinek 30–50%-át, így beruházása gyorsan megtérül. Technológiánk alkalmazható új és meglévő épületek szigetelésére. Szigeteléskor az esetek nagy többségében elkerülhető a tető cseréje és meglévő hagyományos szigetelés eltávolítása, így nem képződik jelentős mennyiségű veszélyes hulladék, így megspórolható ennek elszállításának és megsemmisítésének költsége.

A Pur habos szigetelés tökéletes az elraktározott termények állagmegóvására, kiemelkedő hőszigetelési képessége, teljes vízzárósága és páraáteresztő képessége miatt. Már vékony rétegben felhordva is képes megszüntetni a tető belső felületén képződő párakicsapódást.

Szarvasmarhatartás esetében nagyon fontos az állatok nyári hősokktól való védelme, mely csökkenti az állatok tejhozamát és rontja általános egészségi állapotát. Az istálló klímájának optimálissá tételéhez elengedhetetlen a tető megfelelő szigetelése.

A Pur habos szigetelés tökéletes megoldás a sertésólak beázási problémájára, valamint a növekvő energiaárak mellett jelentős költségcsökkentés érhető el. A szigetelt felület könnyen tisztán tartható és ellenálló az ammóniával szemben is.

A baromfiólak szigetelésével az energia-megtakarításon kívül jelentősen javíthatók az állatok életkörülményei, amelyre jelentős hangsúlyt fektetnek mind helyileg, mind pedig az egész Európai Unióban.

www.purtech.hu 

info@purtech.hu

Tel.: 06-20/2035-151

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!