Úi kihívások előtt az Agrotechnika Hungária Kft

Agro Napló
Felismerve a modern kor kihívásait, immár három éve tevékenykedik sikeresen a kecskeméti székhelyű Agrotechnika Hungária Kft.

A Kft létrehozásával a hat magyar és egy német mezőgazdasági gépkereskedő cég célja az volt, hogy az EU-ban is jól bevált gépbeszerzési szövetkezések mintájára jobb feltételeket érjenek el mind a hazai, mind pedig a külföldi gyártóktól történő beszerzések során a nagyobb volumenű, tervezett vásárlások eredményeként.

A Kft portfóliója a magyar mezőgazdaság igényei szerinti teljes gépválasztékot tartalmazza. A termékpalettán egyaránt megtalálhatóak az olcsóbb, egyszerűbb kialakítású gépek, / SPC, MTZ, ..../ csakúgy, mint a XXI. század elvárásait kielégítő fejlesztések. /SAME, RM, FELLA, ...../

Az Európában a forgalmazás tekintetében harmadik helyen álló SAME traktorcsalád magyarországi forgalmazása új alapokról indult, amikor tagunk, a Kasz-Coop Derecske Rt felvállalta a SAME márka kizárólagos képviseletét. Az Rt sokéves értékesítési és vevőszolgálati tapasztalata párosul az Agrotechnika Hungária Kft országos partnerhálózata adta előnyökkel.

A SAME kínálata kielégíti a kisgazdaságok igényeit,

/ EXPLORER II. 90W / a szőlő- és gyümölcsösök munkáinak optimális elvégzését,/ GOLDEN, FRUTTETO, 60, 65, 75, és 85 LE valamint a szántóföldi univerzális feladatokat / SILVER, 80, 90,100,110,160, és 180 LE, RUBIN 120, 135, 150,160, és 180 LE. DIAMOND 230 és 260 LE/

Segítve a mezőgazdasági termelőket erőfeszítéseikben az utóbbi évek jelentős aszálykárainak leküzdésében, ajánljuk az öntözés területén az korszerű olasz RM dobos, vontatható öntözőberendezéseket, valamint a lineár és csepegtető berendezéseinket.

A szálas- és tömegtakarmányok betakarításában a tápanyag megőrzését biztasítják a korszerű német FELLA kaszáló- és rendkezelő gépeink, melyek kizárólagos importőre tagunk, a veszprémi MEGAZET Kft.

Meggyőződésünk, hogy tagjaink piaci versenyképességének fokozását garantálja majd az EU csatlakozás utáni időszakban is az Agrotechnika Hungária Kft-hez való tartozás.

Kecskemét, 2003. július 04.

Skrlyik József ügyvezető

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!