BOBCAT

Agro Napló
A Bobcat gépek magyarországi jelenléte közel 13 évre tekint vissza, ekkor kezdte meg piaci sikertörténetét. Már az elsõ évben 4 %-ról 74%-ra nõtt piaci részesedése egy olyan kis csapat munkája által, akik õszinte elkötelezettséggel és hittel bírnak a Bobcat gyártmányok iránt.

Biztonságos, Odaadó Barát, Csábító, Abszolút Takarékos

A Bobcat termékek hazai képviseletét a 100 %-os magyar tulajdonban lévő Bomapest Kft. látja el, melynek tevékenységi köre az új gépek eladása mellett kiterjed adapterek, használtgépek értékesítésére és bérbeadására, alkatrészellátásra és szerviz tevékenységre is. A termékek és szolgáltatások népszerûsítésére, ismertségére igen sokat fordító Bomapest Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy piacvezető szerepét megtartsa. Évente 3-4 alkalommal építőipari- és mezőgazdasági vásárokon és kiállításokon vesz részt, 8-10 alkalommal hangulatos gépbemutatókat tart, 4-5 alkalommal nagy múltnak és sikernek örvendő gépkezelői versenyeket rendez. Legutóbb a debreceni Farmer Expo 2003 elnevezésû kiállításon és a Szent Lőrincz-i Gazdanapokon való megjelenéssel próbált közelebb kerülni a mezőgazdaságban dolgozó potenciális ügyfelekhez, ill. a jó kapcsolatot fenntartani jelenlegi üzleti partnereivel.

Ezen kívül Szerviz- és Finanszírozási programjával is szeretné a gazdákat Bobcat gyártmányok vásárlására ösztönözni, hiszen az Európai Unióhoz való csatlakozás elengedhetetlen feltétele lesz a korszerûtlen és gazdaságtalan gépek modern és nagyhatékonyságú technikai berendezésekre történő cseréje. Tekintettel a mezőgazdaság gépberuházását szolgáló, egyre csökkenő mértékû állami támogatására, rendkívül kedvező kamattámogatásos hitelkonstrukcióval próbálja meg valamelyest pótolni e hiányt. A Bomapest Kft. éves szinten több alkalommal hirdet meg különböző kedvezményes vásárlási lehetőséget, mind az alkatrészekre, mind a gépekre, amit partnereik minden esetben nagy örömmel fogadnak és ki is használnak. A 2003-as évet a Bobcat a mini kotró évének hirdette meg, mely értelmében azon tisztelt vállalkozók, akik idén Bobcat mini kotrógépet vásárolnak, év végén sorsoláson vehetnek részt, ahol a szerencsés visszanyerheti az általa vásárolt gép vételárának 90%-át.

A Bomapest Kft nem titkolt célja az, hogy az ország különböző pontján kirendeltségeket létesítsen, szolgáltatásaik körét és színvonalát bővítse és a növekvő piaci igényeket maximálisan kielégítse, pl. 2003. július havában megnyitotta új Debrecen-i telephelyét.

A vállalat fontosnak tartja, hogy folytassa a maga módszereivel és eszközeivel vevőorientált üzletpolitikáját és támogassa az EU csatlakozásra való felkészülést, mert ez közös érdek.

Sok sikert kívánunk hozzá !

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!