Szakma Napja a Vadnyugaton

Agro Napló
Ragyogó napsütés, fantasztikus helyszín, közel 300 résztvevő. Minden adott volt a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. országos partnertalálkozója, a Szakma Napjának színvonalas lebonyolításához. A domonyvölgyi Lázár Lovaspark szeptember 11-én igazán illusztris környezetet biztosított a vadnyugati hangulatba „öltöztetett” rendezvénynek. A vendégek a regisztráció után már cowboy kalapban léphettek be a helyszínre, ahol finom reggelivel várta őket a western-ruhába öltözött házigazdák.

Délelőtt szakmai programokra került sor, Kádár Péter ügyvezető igazgató tájékoztatást adott a cég helyzetéről, partnerkapcsolatairól és a költségtakarékos gazdálkodással kapcsolatos elképzeléseiről.

A mostani nehéz gazdasági környezetben, ill. a termelőket sújtó aszály idején különösen nagy hangsúlyt kell, hogy kapjon a költséghatékony, szakmai munka, hiszen – a makrogazdasági folyamatokkal és az időjárással ellentétben – csak ezt tudjuk teljes mértékben befolyásolni. Kiemelte, hogy a termékfejlesztéseknél különös hangsúlyt fektetnek – az állatok optimális takarmányszükségletének figyelembevétele mellett – az olcsóbb, hatékony takarmány összetevők szerepeltetésére. Ennek egyik lehetősége a partnertalálkozón részletesen bemutatott DDGS hasznosítása is.

Éder Tamás a Bonfarm Zrt. PR és vállalati kapcsolatok igazgatója az élelmiszergazdaság, kiemelten a húsipar közeljövőjének alakulásáról tartott színvonalas előadást, majd Dr. Fábián János kutatás-fejlesztési igazgató a DDGS gazdasági haszonállatoknál történő gyakorlati alkalmazásáról beszélt. Ebben az évben is több bábolnai partner kapott termelési, ill. életmûdíjat, ill. két posztumusz díj átadására is sor került.

 

 


Vitray Tamás Lázár Vilmos és Lázár Zoltán 13-szoros fogathajtó világbajnokokkal,

és Balogh Zoltán öttusa világbajnokkal beszélgetett

 

Délután, a Cowboyok eledelének elfogyasztása után fakultatív programok következtek. Western-show, hírességek és partnerek fogathajtó versenye színesítette a jó hangulatban lezajló eseményt. Egész nap lehetőség nyílt a Bonafarm Csoport közkedvelt márkáinak (Pick, Sole-Mizo termékek, Csányi Pincészet borai) kóstolására.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. immár hagyományos partnertalálkozója a Szakma Napja idén is szépen szerepelt.

Fehér – Wellesz

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!