MULTIVA - új szelek fújnak északról

Agro Napló
A  Multiva Magyarország a tarlóápolás gépeit ajánlja a nyár folyamán jelentős gyártói árengedménnyel a gazdák figyelmébe. Kedvezményes árainkért és más modellváltozatokért keresse értékesítőnket!

Megújult! DiscMaster+ rövidtárcsa

A DiscMaster rövidtárcsa a magyarországi tartóstesztek eredményeképpen továbbfejlesztett hengersorral kiváló minőségű tarlóhántó eszköz a gazdák gépparkjában. A széles profilú lezáró acél henger kiegyenlíti a talaj felszínét, és eközben a tárcsák által talajba kevert növényi maradványokat a talajba tömöríti. A DiscMaster+ tömörítő hengere három részre oszlik, a kialakításnak köszönhetően a szállító kerekek a talajművelést végző tárcsák és a henger közé kerültek. Ez az egyedi konstrukció mozgékonyságot és stabilitást biztosít a gépnek a talajon, a kiváló minőségű acél és az erős szerkezet pedig hosszú élettartamot garantál a gép számára.

 A  vontatott és félig függesztett modellek felszerelhetők első simítóval, ami a szántott talajok elegyengetésének hatékony eszköze. A vontatott modellek két oldalsó szelvénnyel rendelkeznek, amelyek szállítás közben felhajthatók.

 

ÚJ! TopLine Super XL magágykészítő

Többcélú kombinátor minden körülményhez. Közvetlenül a tarlóban, sekély művelési mód esetén és szántott, lazított talajhoz is kiváló.

Egyedülállóan tágas kialakításával, a 9 kapatengellyel és a magas és erős TerraSuper kapákkal tarlóban is megbízhatóan dolgozik. Fő feladata a magágykészítés bármilyen körülmények között, de akár kalászosok utáni tarlóhántáshoz is kiváló.

A TopLine Super a végletekig leegyszerűsíti a talajművelés és vetés folyamatát, de szükség esetén kitűnően alkalmazható intenzívebb talajelmunkálási rendszer részeként is.

Multiva Magyarország Kft.

Honlap: www.multiva.hu

MULTIVA NAP - 2014. augusztus 1.

Szántóföldi gépbemutató Besenyőtelek határában

További információ: www.multiva.hu/multivanap

Személyes érdeklődés: Mező Sándor | 06 30 929 5293

 

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!