A Kecskeméti AGROKER Kft. Mûszaki üzletága új öntözéstechnikai termékei

Agro Napló
2004-ben ismét egy új termékcsaláddal jelenünk meg. Ezúton szeretnénk megismertetni Önökkel a nemzetközileg is elismert Irrifrance csoportot, és annak termékeit. Az 1958-ban tervezõmérnökök által alapított Irrifrance több leányvállalatot tömörít magában, és a teljes cégcsoport ISO minõsítéssel rendelkezik, míg termékei CEE tanúsítványa egyben a minõség garanciáját jelenti. Öt üzletága tartozik a legjelentõsebbek közé:
  • Csévélhető öntöződobok
  • Centerek, lineárok
  • Mikroöntözési rendszerek
  • Mûanyagüzem
  • Mérnöki iroda

A leggyakoribb öntözési módszerre, a csévélődobos megoldásra a gyár a lehető legteljesebb kínálatot nyújtja, minden átmérő és tömlőhossz variációban. A mellékelt táblázatunkból kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt. Kérje ajánlatunkat személyre és igényre szabott kivitelben, 44-125 mm átmérő és 120-750 m tömlőhossz tartományban. Mindenre van mûszakilag és árban is kedvező konstrukciónk!

A termékek érdekessége, hogy csak számítógépvezérléssel kerülnek forgalomba, mely lehetővé teszi a kijuttatás területi igényhez való igazítását, vagy szakaszolását.

Az öntözőgépek mellett a centerek és lineárok a második legjelentősebb üzletágat jelentik a cég palettáján. Maximális flexibilitás, vezérelhetőség és megbízhatóság jellemzi, hiszen a cég számára is az a legfontosabb, ami önnek! Minden ajánlatot egyéni igényre szabva, helyszíni beüzemeléssel adunk.

v A termékek galvanizálását és a mûanyag tartozékok gyártását a cég saját üzemében végzi. Így alakult ki a mára a különálló üzletág, a mikroöntözés, elsősorban a makro csepptartományban (80-150 mikron, 2-8 l/óra, hatékonysága lényegesen jobb mint a mikro cseppeké). Ide tartozik a csepegtető öntözés is, amely mára az ültetvények és a zöldségtermesztők leggazdaságosabb öntözési rendszere.

Természetesen gépeinkhez szivatytyú és tejes szerelvénypaletta is tartozik. Várjuk érdeklődésüket! (x)

Agroker Kft.

Keressen bennünket bizalommal!
AGROKER KFT 6000 Kecskemét, Halasi u. 29. Tel.: 76/516 192
TERVEZÉS, KIVITELEZÉS, TANÁCSADÁS
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!