Contstar Hungary Kft – A GAZDÁK MEZÕGAZDASÁGI GÉPKERESKEDÉSE

Agro Napló
Legtöbbször úgy szoktunk vásárolni, hogy nem igazán ismerjük a céget, amely a termék mögött áll. Mi szeretnénk, ha vásárlóink közelebbrõl megismernének minket, és ha bármilyen mezõgazdasági gépet szeretnének vásárolni, elõször a Contstar Hungary Kft. jusson az eszükbe.

Központunk Budapesten található, innen irányítjuk hat másik telephelyünket az ország különböző pontjain (Nyíregyháza, Berettyóújfalu, Békéscsaba, Dunaföldvár, Szabadbattyán, Szolnok). Tervben van még egy telephely megnyitása, hogy Somogy megyében is közelebb kerülhessünk ügyfeleinkhez.

Szolgáltatásaink rendkívül szerteágazóak, foglalkozunk szaktanácsadással, segítünk a hitelügyintézésben, Európai Uniós pályázatok lebonyolításában. Fogadjuk a gépeket szakszervízelésre, ha kell házhoz megyünk. A gépeket vizsgáztatva adjuk át.

Célunk többek között, hogy az erő- és munkagép-értékesítésben, szervizben olyan kiszolgálást nyújtsunk, hogy  ügyfeleink a legteljesebb mértékben meg legyenek elégedve és legközelebb is nálunk vásároljanak. Hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk partnereinkkel és vevőinkkel, ezt versenyképes árak és minőségi termékek felkínálásával, illetve színvonalas szolgáltatásnyújtással kívánjuk megvalósítani.

Cégünk tevékenységi köre magába foglalja az új mezőgazdasági traktorokat és munkagépeket, azok alkatrészeit, valamint gumiabroncsok importálását és kiskereskedelmi forgalmazását. Az alábbiakban ismertetjük erőgéppalettánkat és munkagép kínálatunkat:

ERŐGÉPPALETTÁNK:

Deutz-Fahr német traktorok 60–265 LE-ig, ültetvényre és szántóföldre, többféle opciós lehetőséggel. Kínálunk még Deutz Fahr munkagépeket teljes választékban.                                 

Pronar lengyel traktorok 32–130 LE-ig, a traktorcsalád alapját az MTZ motorja, váltója és hídjai képezik. Erre a bázisra új kabint, hidraulika- és elektromos rendszert építettek a lengyel mérnökök nyugati színvonalon.

Belarusz MTZ 30–130 LE-ig a magyar gazdaságokban több évtizede használt traktorcsalád. Turbós és szívómotoros változatban is, egyenes híddal, erősített alvázzal szerelve.

AGT szlovén  kistraktor 30–50 LE-ig gyümölcsösbe és kommunális célokra ajánlott. Fülkés és fülke nélküli változatban is, összkerék meghajtású, elsőkerék kormányzású vagy törzscsuklós kivitelben, kapcsolható munkagépekkel együtt is kínáljuk.

ÍZELÍTŐ MUNKAGÉPKÍNÁLATUNKBÓL:

Vetőgépek: kukorica- és gabona-vetőgépek, csúszó- illetve tárcsás csoroszlyával, 25 - 33 soros változatban, hektárszámlálóval, vetésellenőrző monitorral (Famarol, Aba Europa, Sfoggia).

Bálázók: hengeres- és kockabálázók, madzagos vagy hálós kötözéssel, központi olajzással, bálacsúszdával, hektárszámlálóval (Famarol kockabálázó, Deutz Fahr hengeres bálázók).

Permetezők: szántóföldi- és axiál típusú, vontatott illetve függesztett változatban, 200 – 2000 l-ig, üvegszálas vagy mûanyag tartállyal, horganyzott fémszerkezettel, mechanikus vagy hidraulikus felszereltségben is többféle keretválasztékkal (Oma, Farmgép gyártmányok 3000 l –es kivitelig).

Pótkocsik: egy- és kéttengelyes típusok, 2 – 18 t-ig terjedő teherbírással, tandem változatban is, három oldalra billenthető, magasítóval szerelhető (Magyarországon a kategóriájában legolcsóbb pótkocsik, Pronar gyártmányok). 

Munkagépek esetében a hazai mezőgépgyártás összes termékén túl több minőségi, listavezető nyugati cég termékei szerepelnek kínálatunkban.

Kérjék árajánlatunkat, szaktanácsunkat, kedvező finanszírozási csomagjainkat beruházási céljaik megvalósításához!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!