2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Két szakkiállítás Budapesten

Agro Napló
SZÕLÉSZET és PINCÉSZET 2005 - BUDAPESTI BOR BÖRZE 2005

2004-ben került megrendezésre első ízben az a szakkiállítás, mely a szőlészet és borászat témaköreit fogta össze és mutatta be egy helyen és időben.

Magyarországon ilyen jellegû szakkiállítás első ízben került megrendezésre. A kiállítást az ágazat szakemberei és résztvevői jó visszhanggal fogadták. A 3 kiállítási napon közel 6000 szakmabeli látogatta meg a rendezvényt.

2005. január 13–15. között ismét megrendezésre kerül a kiállítás, kibővítve a Budapesti Bor Börze névre keresztelt rendezvénnyel, melynek célja, hogy a hazai pincészeteket, borászatokat mutassa be a hazai és külföldi viszonteladóknak, kereskedőknek.

Mindkét szakkiállítás célja, hogy a helyszínen bemutatásra kerüljenek az újdonságok, az ágazat fejlesztéséhez szükséges új technológiák, eszközök, hogy egy helyen és időben minél szélesebb termékpalettát mutasson be, hogy a szakembereknek egy évente azonos időben megismétlődő lehetőséget és fórumot teremtsen, ahol is tájékozódhatnak. A szakkiállítások 3 napján kísérő előadásokra és termékbemutatókra is sor kerül a helyszínen. Számos, a szakembereket érdeklő és aktuális téma kerül itt terítékre.

A rendezvénynek célkitûzése az is, hogy a tőlünk keletebbre fekvő országok szakembereit is „elhozza” 2005-ben még valószínû csak látogatóként Budapestre, a későbbiekben akár kiállítóként is.

Szeretettel és tisztelettel várjuk 2005 januárjában Budapesten.

További, részletes információk találhatók a kiállítás honlapján,

www.szpkiallitas.hu

Mottónk: AKI  KIMARAD, AZ  LEMARAD!!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az egészséges fürt védelmére!

Az egészséges fürt védelmére!

„A szőlőperonoszpóra 141 éve jelent meg Magyarországon és ma már az ellene való védekezés nélkül elképzelhetetlen a szőlő növényvédelme. … A szőlőpero...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!