Példaértékû kezdeményezés a Magyar Kwizda részérõl

Agro Napló
2004 decemberében adományozó tanácskozásra hívta kereskedõ partnereit a Magyar Kwizda Kft. Mint arról a cég ügyvezetõje, Vecsei László beszámolt, idén, az eddigi szokásoktól eltérõen a több ezer karácsonyi üdvözlõlap kiküldésére szánt összeget nemes célra kívánják fordítani.

Ezt az adományt elsőként a Kézenfogva Alapítvány kapta meg, mely 12 éve foglalkozik a fogyatékosok, a hozzátartozóik, és a velük foglalkozó szakemberek segítésével, képzésével.



A 1 500 000 Ft-os csekket Vecsei László adta át Göncz Árpádnénak, az Alapítvány elnökasszonyának (képünkön).



A rendezvény egyúttal alkalmat adott a cégvezetőnek arra is, hogy összegezze az elmúlt év tapasztalatait, eredményeit, s a kollégák beszámoljanak a 2003-ban elindított „Táplálunk és védünk” program tapasztalatairól.



Az eredményesség több tényező együttes eredménye a Magyar Kwizdánál. A kiváló csapatmunka, az egyre szélesebb termékportfólió, a megfelelő termék- és technológiai adaptáció egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy a program osztatlan sikert arasson.



A növény élettanára és ismeretére épülő, szigorúan tudományos program középpontjában a növény áll. A különböző termékpárok kialakítása meghozta a várva várt eredményt. A csomagok nem egyszerû kombinációk, hanem egy növényvédő szert és egy lombtrágyát tartalmaznak, s ezt együtt ajánlják a növénytermesztőknek .



A termékpaletta is gazdagodott; a STIX háztartási rovarölő termékcsalád, a Wuxal-cink, a Wuxal-réz és a Wuxal-mikroplant lombtrágya egyaránt sikerre számíthat a gazdálkodók körében.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!