15 éves a Huntraco

Agro Napló
Az idén fennállásának tizenötödik évfordulóját ünnepli a Huntraco Zrt., melynek mezõgazdasági üzletága 2004 januárja óta önálló szervezeti egységként mûködik. Míg kezdetben a választék csupán a Caterpillar teleszkópos rakodóira és csúszókormányzású minirakodó gépeire korlátozódott, mára jelentõsen bõvült a kör.

A Caterpillar mellett megjelenő Challenger, Amazone, Laverda, McCormick, Krone és Vogel&Noot termékek a mezőgazdasági munkákhoz szükséges gépek teljes palettáját lefedik, legyen szó traktorról, kombájnról, szántóföldi permetezőről, mûtrágyaszóróról, vetőgépről, vagy a talajmûvelés egyéb eszközeiről.

Jóllehet a mezőgazdasági gépbeszerzéseket nagyrészt az adott évi állami és uniós támogatások határozzák meg, a cég minden eszközt megragad annak érdekében, hogy a többi üzletágához hasonlóan piacvezető vagy legalább dobogós helyezést érjen el a mezőgazdasági gépek értékesítésében. „A képviselt üzletágakban az első három hely valamelyikének elérése lehet csupán a célunk egy ilyen kis országban – vallja Grosz Péter.  A cég vezérigazgatója hozzáteszi: noha az új évezredben sokkal nehezebb betörni egy kialakult piacra, mint a rendszerváltást követő években volt, felkészültünk a kihívásra. A Huntraconak minden esélye megvan a sikerre, hiszen Magyarország jelentős lemaradásokkal küzd a mezőgazdaság gépesítése terén, derül ki a szomszédos Ausztriával és a nyugat-európai országokkal történő összehasonlításból. Azon túlmenően, hogy a cég mezőgazdasági üzletága – a többihez hasonlóan – világszínvonalú technológiai megoldásokkal felszerelt gépeket kínál ügyfeleinek, teljes körû alkatrészellátást, szervizszolgáltatást és kedvező finanszírozást is biztosít a kimagasló minőségû eszközökhöz.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A hónap takarónövénye: a lóbab

A hónap takarónövénye: a lóbab

A Mediterráneumból származó lóbab (Vicia faba) az egyik kedvenc pillangós takarónövénye a nyugat-európai gazdáknak, és népszerűsége hazánkban is növek...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!