2024. május 6. hétfő Ivett, Frida

Bemutatkozik a HIMEL Magyarország Kft.

Agro Napló
Tisztelt Olvasó! Ha Ön régi partnerünk, akkor mint ismerõst szeretném üdvözölni. Ha még nem ismer bennünket, akkor bízva a mihamarabbi szakmai kapcsolat kialakulásában, engedje meg hogy köszöntsem Önt és bemutassam cégünket. Tisztelettel: Busa Zoltán ügyvezetõ igazgató  

A HIMEL Magyarország Kft. 1996. decemberében alakult a HIMEL Maschinen GmbH termékeinek magyarországi forgalmazására, német és magyar tulajdonosokkal.

A HIMEL Maschinen GmbH. ötven éves tapasztalata a különféle szemes alapanyagok, gabonák tárolása, szellőztetése és ezek szállítására szolgáló berendezések forgalmazása terén, kiegészítve a takarmány-előkészítő, takarmánykeverő gépekkel, rendszerekkel garancia a minőségre. A magyar tulajdonos szakmai múltjából adódóan pedig a magyar piac és a magyar vevők igényeinek ismerete a biztosíték.

Az igények alapos felmérése után, azok ismeretében mindig a legoptimálisabb megoldást kínáljuk ügyfeleinknek.

1999-től kezdődően a takarmánykeverő programunkat saját gyártású ellenáramos keverőkkel, illetve az ezekhez kapcsolódó oszlopos, tartályos rendszerekkel egészítettük ki. Természetesen az ily módon összeállított keverőrendszerek vezérlésére is több változatot kínálunk a kézi vezérléstől a teljesen automatizáltig. A rendszereket, melyek modulokból épülnek fel, mindig az egyedi vevői igényekhez igazítjuk, és rendszerint kulcsrakész, komplett berendezéseket adunk, a tervezéstől a kivitelezésig.

2002. évben a dercés takarmányvonalunkat granuláló sorral bővítettük, így a magasabb szintû vevői igényeket is ki tudjuk elégíteni.

A gabonatároló silók és az ezekhez kapcsolódó ki- és betároló egységek külön irányvonalként jelennek meg termékeink között. Igény szerint különféle tárolótelepeket tervezünk és építünk.

Ki kell emelnünk termékeink közül a HIMEL takarmánykeverő, -kiosztó kocsikat, melyek munkabírásukkal, tartósságukkal országszerte kivívták partnereink elismerését.

Alaptevékenységünk mellett gépeinkhez a szükséges pótalkatrészeket is biztosítjuk, és igény szerint javítunk is, hiszen a mindig megbízható üzemkész gép a legnagyobb érték a vevő szemében. Gépeink szervizelését szervizcsoportunk végzi, akik lelkesen fáradoznak még a legkisebb hibák kijavításán is. Cégünk hírnevét nagyszámú elégedett vevőnk fémjelzi.

Mottónk: kiváló termékek forgalmazása-gyártása a vevői igények magas szintû, magas színvonalú kiszolgálása, maximális megelégedettség mellett.



Tisztelettel: Busa Zoltán

HIMEL Magyarország Kft.

6500 Baja, Szegedi út, Ipari Park

Telefon/fax: 79/420-427; 427-283

E-mail: ertekesites@himelhu.hu

www.himelhu.hu

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!