2024. április 29. hétfő Péter

Beck András, a Krone Magyarországi Értékesítési Felelõse és a Valkon 2007 Kft. együttmûködése

Agro Napló

Hogyan értékeli kapcsolatát a Valkonnal?



A Valkon Kft. 2007 májusában alakult, ebben az időben két importőrrel dolgoztunk, akik a KRONE Magyarországi értékesítését látták el. Egyik importőrünk gyengélkedése miatt kezdtem keresni új potenciális kereskedőket, akik ellátnák ennek a terméknek a magyarországi értékesítését, biztosítanák a mûszaki hátterét –, ami a szerviz- és az alkatrészellátást jelenti.



Ekkor hallottam a Valkon Kft. megalakulásáról. A személyek ismerősek voltak, mind a vezetésben, mind az egyéb menedzseri posztokon, velük együtt dolgoztunk egy másik meghatározó cégnél. Gépeinket valamilyen szinten ismerték és érezték, hogy ez a termék nagyon jól eladható, így került sor arra, hogy leültünk és komolyan fontolóra vettük azokat a lehetőségeket, amiket ők a KRONE termékek értékesítésében tudnak nyújtani, mi pedig megnéztük, hogy miben tudnánk segíteni Őket, abban, hogy a magyar piacon valóban egy a termék minőségérzés féle kereskedelmi hálózatot tudjunk kiépíteni.



A Valkon 2007 október elsejével lett a hivatalos kereskedelmi képviselője Magyarországon a KRONE-nak.



A Valkon Kft. a 2008-as szezonban az általunk és az általuk kitûzött célokat elérte.



Ahhoz, hogy Ők intenzíven tudjanak dolgozni, Én kevésnek tartom a Kecskeméti telephelyet, ezért a közös elképzeléseink, hogy főleg Nyugat-Magyarországon nyitniuk kell még egy-két telephelyet, ezzel megerősítve az értékesítést, hátterét.



Az üzletkötőknek nagy segítséget nyújtana, hogy kézzel foghatóan tudnák az érdeklődőknek ismertetni, illetve bemutatni a gépeket.



Értesüléseim szerint Nyugat-Magyarországon a Valkon Kft. terjeszkedni fog, erősíteni fogják kereskedelmi tevékenységüket, ez magával hozza a szervizhátteret is, így a szerviz és az alkatrészellátás is jobban lesz biztosítva.



Az értékesítésben közös stratégiát dolgoztunk és dolgozunk ki. A Mi részünkről a nyugat-európai tapasztalatokat figyelembe véve, a Valkon Kft. részéről pedig a magyar piachoz való viszonyulást, illetve az Ő ismereteiknek a piaci elvárás kívánalmai szerint összehangoljuk.



Jelenlegi akciós kínálatunk célja hogy ne csak a nagy vállalatokat, akit mindenki megtalál, hanem a kisebb vállalkozókat, kisebb volumenben gazdálkodókat is elérjük, szeretnénk ott lenni ezeknél az embereknél is, érdeklődésüket felkelteni a minőségi takarmánykészítés iránt.



A KRONE teljes termékpalettája kielégíti a kisgazdálkodók, mint pedig a profi módon termelő, nagy cégek igényeit is. A kis teljesítményûtől az igazán nagy teljesítménnyel rendelkező – High-tech gépekig kínáljuk a KRONE termékeket a felhasználóknak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!