Újévi aratás a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban

Agro Napló
Gyümölcsözõ évkezdet vár a mezõgazdasági szakemberekre az agrárium legnagyobb hazai szakkiállítás együttesén. Az AGRO+MASHEXPO, a MAGYAR KERT valamint a SZÕLÉSZET ÉS PINCÉSZET 2009-ben január 28–31. között várja az érdeklõdõket a megújult HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.  



Kapunyitás, az első kapavágások előtt



Nagyságával és hagyományaival az AGRO+MASHEXPO vezeti a sort a hazai agrár-gépkiállítások között, s a térségben betöltött előkelő helyét a jelentős külföldi érdeklődés mutatja. A kiállításra bejelentkeztek a hazai piacvezető márkák képviselői, a piac neves, nemzetközi szereplői.

Az AGRO+MASHEXPO-nak külön is hangsúlyt adnak a gépek megvásárlásához juttatott hitelrendszerek.

Az agrárágazat fontos kérdéseiről a kapcsolódó szakmai konferencián, valamint a D pavilonban kialakított Fórum színpad szakmai előadásain szerezhetik be a legaktuálisabb információkat az érdeklődők.

Az esemény színvonalát az évek óta sikeres, komoly presztízs értékkel bíró termékverseny pályázat is emeli. A 2009. évi nagydíjakra a tavalyinál lényegesen több kiállító pályázott. A díjakat a kiállítás megnyitóján, január 28-án adják át.





Mámorító technológia



Az idén már második alkalommal csatlakozik a gépkiállításhoz a szőlőtermesztés és -feldolgozás technológiájának nemzetközi seregszemléje, a Szőlészet és Pincészet. A kiállítás szakmai támogatója a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa. Közremûködésükkel az idén először konferenciaprogram kapcsolódik a kiállításhoz.





…hogy ne a szomszéd fûje legyen zöldebb



A szép kerthez elengedhetetlen a megfelelően kiválasztott szerszám, a jó metszőolló, vagy a jól méretezett kerti gépcsalád. Mindezek kiválasztásában segít a Magyar Kert kiállítás, ahol az eddigiekhez képest lényegesen több gyakorlati bemutatót szerveznek. A szakmai programok a Magyar Kertépítők Országos Szövetsége és a Dísznövény Szövetség közremûködésével szerveződtek.





Megszokott minőség, vadonatúj forma



Sikeresen lezárult a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 6 milliárdos felújítása. A 2009-es év első kiállításán a több ezres látogatósereg fedett területen, európai színvonalú környezetben, többek között a multifunkcionális G pavilonban, valamint a felújított A, D és F pavilonban csemegézhet a kínálatból és a számos szakmai programból.



A kiállításokról, a programokról részletes információk találhatók a www.agromashexpo.hu , a www.szpkiallitas.hu , www.magyarkert.hu internetes oldalakon.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!