BASF agrodivízió - kereskedõi partnertalálkozó

Agro Napló
A VAM Design Centerben a BASF Hungária Kft. agrodivíziója ez év január végén kereskedõi partnertalálkozót szervezett „Irányok 2009 – Konferencia a partnerségrõl” címmel. A fórum célja az volt, hogy bemutassa a BASF stratégiáját, alternatívákat kínáljon a közös fejlõdésre, valamint innovatív megoldásokat ismertessen a résztvevõkkel, válaszul a jelen gazdasági helyzetre.  





A hivatalos megnyitó és köszöntő után – amelyet Kőrös Gyula marketing vezető és Horváth Róbert kereskedelmi vezető tartott – Christoph Wegner, a BASF Agro-csoport kelet-európai régióvezetőjének előadását hallhatták az érdeklődő egybegyûltek. Az előadásában részletesen elemezte a világgazdasági válságot és annak jövőbeni kihatásait nemcsak a BASF, hanem a kereskedők és termelők szemszögéből is vizsgálva a problémákat. Rácz Róbert, az agrodivízió magyarországi vezetője a magyar mezőgazdaság lehetőségeit foglalta össze a jelenlegi gazdasági környezetben. Előadásában kifejtette: megfelelő stratégiával, valamint összefogással szerencsés módon átvészelhető az elkövetkező időszak.



A BASF folytatja eddig választott stratégiáját, a folyamatos újítást, így szolgálva a magyar mezőgazdasági termelőket.

Az idei évben 7 új terméket hoz a magyar piacra a BASF magyar leányvállalatának agrodivíziója, ezt a következő 2 évben még 5 új termék követi.



Kőrös Gyula marketingvezető előadásában arról beszélt, hogy mit tesz a BASF, milyen fejlesztéseket vezet be az idén a partnerség szolgálatában, valamint bemutatta a 2009-es év egyik legnagyobb agrodivízíós büszkeségét, a megújított Technológiai Kézikönyvet. Horváth Róbert kereskedelmi vezető záróelőadásában bemutatta a vendégeknek a hatékonyabb munkavégzés érdekében átalakított és kibővített értékesítési csapat új szerkezetét.

 


 





Bővebb információ: http://www.agronaplo.hu/hirek/2110

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2024.05.17. péntek

Az összefüggő felhő- és csapadékzóna északkelet felé halad, mögötte a több-kevesebb napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható és egy átmeneti szünetet követően délután záporok, zivatarok, néhol akár heves zivatarok is kialakulhatnak, de a Délnyugat-Dunántúlon ekkor már csak kis eséllyel lehet csapadék

KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?