Tavaszi vásár a Déli-Farmnál

Agro Napló
A Déli-Farm Kft. 2009. március 26-án tartotta hagyományos tavaszi szezonindító vásárát és egyben partnertalálkozóját Szeged-Kiskundorozsmán.  

A rendezvényen elsősorban a német Albert Kerbl cég állattenyésztésben és farmgazdálkodásban használatos eszközei kaptak kiemelt figyelmet. A rendezvény ideje alatt a résztvevők jelentős kedvezménnyel vásárolhatták meg a cég által forgalmazott termékeket.

 


 

 



Palotás Sándor ügyvezető megköszönte az előző gazdasági évben folytatott együttmûködést, és elmondta, kötelességüknek érzik, hogy az egész éves kemény munka mellett időt szánjanak arra, hogy kötetlen formában vitassák meg a szakma és a gazdálkodás aktuális kérdéseit. Ehhez természetesen egy kellemes ebéd is járt. Igyekeznek továbbá oly módon színvonalassá tenni az eseményt, hogy a partnertalálkozóra meghívást kapnak a régió szakmai szervezeteinek és a kamaráinak vezetői is. A cég szlogenje: „Gazdálkodj okosan!” ami a mai gazdasági helyzetben különös értelmezést nyer. Ez idő tájt mindennél fontosabb az összefogás, nemcsak a gazdálkodók között, hanem az ő munkájukat segítő és kiszolgáló szaktanácsadó és kereskedő cégek között is. A Déli-Farm Kft. alapfilozófiájához tartozik az, hogy ebben kiemelkedő szerepet vállaljon. Ezért tartják fontosnak, hogy tanácsadóik segítsenek elvégezni azokat a számításokat és optimalizálásokat, amik biztosítják, hogy partnereik valóban eredményesen tudjanak gazdálkodni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Nufarm-prekonferencia Keszthelyen

Nufarm-prekonferencia Keszthelyen

A január közepén Keszthelyen megrendezett XXX. Növényvédelmi Fórumhoz kapcsolódóan tartott a Nufarm Hungária Kft. konferenciát a növényvédelem aktuáli...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?