Contstar Hungary Kft.: Mi felkészültünk!

Agro Napló
A Contstar Hungary Kft. 2000-ben alakult, az Inter-Plant Kft. megvásárlásával és folyamatos fejlesztések eredményeképpen a két cég jelenleg 9 telephelyet üzemeltet.  


 

Termékskálánk a magyar piaci viszonylatokhoz alkalmazkodva teljes körben lefedi a mai mezőgazdasági vállalkozások igényét. Elsősorban a szántóföldi növénytermesztésre és gyümölcstermesztési kultúrákra fókuszálunk.

Szolgáltatásaink rendkívül szerteágazóak, foglalkozunk szaktanácsadással, segítünk a hitelügyintézésben, Európai Uniós pályázatok lebonyolításában. Fogadjuk a gépeket szakszervizelésre, ha kell házhoz megyünk. A gépeket vizsgáztatva adjuk át.

Célunk többek között, hogy az erő- és munkagépértékesítésben, szervizben olyan kiszolgálást nyújtsunk, hogy ügyfeleink a legteljesebb mértékben meg legyenek elégedve és legközelebb is nálunk vásároljanak. Hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk partnereinkkel és vevőinkkel, ezt versenyképes árak és minőségi termékek felkínálásával, illetve színvonalas szolgáltatásnyújtással kívánjuk megvalósítani.



Különös tekintettel felhívjuk figyelmüket egyik fő termékcsaládunkra: a PRONAR pótkocsikra. Ez a piacvezetővé vált márka hazánkban évtizedek óta az egyik legelterjedtebb és legközkedveltebb gépek közé sorolható. Mind minőségben mind árkategóriájában maximálisan kielégíti a vevők igényeit. Kimagasló megbízhatósága mellett előnyei közé tartoznak:

• masszív felépítés,

• erős váz és oldalfalak,

• magas élettartam,

• terhelhetőség: 1–27 tonna között,

• nagy teherbírású tengelyek,

• három oldalra billenthető,

• gazdag alapfelszereltség.



A Pronar az elmúlt években a piacon jelentős szereplővé vált, a vevői elégedettség 99,5%-os, amit mi sem igazol jobban, hogy aki egyszer vásárolt tőlünk ilyen pótkocsit, az a következőnek is Pronart választ.

Keresse fel telephelyeinket, ahol kollegáink segítségével személyesen is meggyőződhet a PRONAR pótkocsik garantált minőségéről és előnyeiről. Ezenkívül még számos gépcsaláddal állunk rendelkezésükre, hogy Önöknek könnyebb és gazdaságosabb legyen a termelés és mi biztosak vagyunk benne, hogy

VELÜNK SIKERES LESZ!

 


 


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erdőtelepítésre még bőven van forrás

Erdőtelepítésre még bőven van forrás

Az ezen a héten újranyíló pályázattal együtt a Vidékfejlesztési program (VP) öt kiírásában van még fejlesztési forrás az erdőgazdálkodók számára. A pr...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. május 21. 05:58