Arat az elitmag.hu

Agro Napló
Kilenc hónapja indult az Elitmag Kft. megújult honlapja  

Az új szakportálon az egyes fajtákról és vetőmagjairól folyamatosan aktualizált információkból szemezgethet a látogató, a legfrissebb kutatási eredmények alapján.

 



Az elitmag.hu honlapon jelenleg 135 különböző fajta adatai érhetőek el. Ezek közül számos már nem rendelhető, mégis a honlap készítői úgy döntöttek, megőrzik őket a nagyközönségnek.

Az elitmag.hu-n az egyes fajták nemcsak önállóan tanulmányozhatóak, hanem a mûfajban egyedülálló módon szabadon összeválogatva, táblázatos formában összehasonlíthatóak, összevethetőek egymással |Fajtaösszevetés| menüpont. Sőt, a legújabb kísérletek eredményeként nemesített búzafajtákat, a ma már csak génbankokban és nemesítési gyûjteményekben előforduló, hajdan óriási sikerû Bánkúti 1201-gyel éppúgy össze lehet hasonlítani, mint a köztermesztésben már sikeres egyéb búzákkal.





Az elitmag.hu erejét jelenleg a naprakészség és a folyamatos megújulás jellemzi. Az országhatáron belül, esetleg azon túl sem találunk olyan honlapot, amely ilyen aprólékosan világosítja fel fajtáiról és azok vetőmagjáról az idelátogatókat. A portálról közvetlenül kapcsolatba lehet lépni az egyes szakterületek képviselőivel és valamennyi, az Elitmag Kft. sikerében részt vállaló szakemberrel |Kapcsolatok| menüpont.



A martonvásári kutatási eredményeket, az új fajtákról szóló beszámolókat elsőként igyekszik közölni. Az egyes fajták esetén mindig a részletességre, és a pontosságra helyezi a hangsúlyt .





Az elitmag.hu számos szolgáltatást kínál. Ilyen az információk megosztása egyetlen kattintással a különböző közösségi portálokon. Így az információk idejében, és célzottan azokhoz jutnak el, akiket az érdekel, akiknek a munkáját, terveit azok alapjaiban befolyásolják.



Az elitmag.hu az információ átadásának professzionális megoldása mellett már új utakat is szánt. Saját internetes közösségének építésébe kezdett, amelyhez egy egyszerû regisztrációs ûrlap kitöltésével csatlakozni lehet |Regisztráció| menüpont. A közösség tagjai rendszeres hírlevélben értesülhetnek a martonvásári kutatási eredményekről, a legújabb fajtákról, akciókról, eseményekről. Kapcsolatba léphetnek egymással, közzétehetik véleményüket.



Az elmúlt hónapok sikere, hogy a látogatószám megsokszorozódott, és számos pozitív visszajelzés érkezett annak ellenére, hogy az agrárszektorban az internet használat korántsem anynyira elterjedt. További siker, hogy a legfontosabb kulcsszavakra a jelentősebb keresők, mint a Google és a Bing a megújult portált igen előkelő helyre rangsorolja.

Bakos Gábor Antal





Elitmag.hu névjegye • http://elitmag.hu  

Ajánlott böngészők: Firefox 3.x, Google Chrome,

Internet Explorer 8.x, Opera

Ajánlott felbontás: min. 1024x768

Havi egyedi látogatószám: 3 500 fő

Havi oldalletöltés: 17 000 oldal

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Őszi árpa. A csúcsok csúcsai.

Őszi árpa. A csúcsok csúcsai.

A kisebb területen vetett őszi kalászos fajok között a SAATEN-UNION fajtái már évek óta meghatározó, számos esetben piacvezető pozícióval rendelkeznek...

Őszi árpa. A csúcsok csúcsai.

Őszi árpa. A csúcsok csúcsai.

A kisebb területen vetett őszi kalászos fajok között a SAATEN-UNION fajtái már évek óta meghatározó, számos esetben piacvezető pozícióval rendelkeznek...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!