2024. május 21. kedd Konstantin

Hagyományos évnyitó agrárgép kiállítás

Agro Napló
Az AGRO+MASHEXPO januárban vásárhármast alkotva a Magyar Kert, illetve a Szõlészet és Pincészet kiállítással mintegy 20 000 látogatót regisztrálhatott. A szezonnyitó agrárgép bemutatón ez alkalommal 220 kiállító vett részt.  

Az idei rendezvény magán hordozta a mezőgéppiacon mutatkozó negatív tendenciákat, amely néhány jelentős kiállító távolmaradását eredményezte. A cégek némelyike gazdasági megfontolásból maradt távol, mások azonban az etyeki új rendezvényen való megjelenést részesítették előnyben.



A Hungexpo Budapesti Vásárközpont két pavilonját töltötték meg idén a bemutatkozók, így minden rendezvény fedett helyszínen kapott helyet. A résztvevő cégek többsége a négy kiállítási nap summázataként az elmúlt évek egyik legsikeresebb üzleti eredményû rendezvényeként tartják számon az idei megjelenést.



Az AGRO+MASHEXPO nemzetközi rangját a német, olasz, belga, dán, osztrák, román, lengyel és szlovák kiállítók részvétele mellett erősítette az is, hogy ez évben első alkalommal az EU Brüsszeli Bizottsága is képviseltette magát – önálló standdal és szakmai programokkal várva az érdeklődőket.



A három kiállításhoz több mint hatvan előadás kapcsolódott, ahol nagy érdeklődés mutatkozott a tematikus szakmai programok iránt. Jövőre a jubileumi 30. AGRO+MASHEXPO várja majd a kiállítókat, akik egy módosított koncepciójú, szakmai színvonalában még rangosabb hazai rendezvény szereplői lehetnek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06