FitoHorm ajánlások õszi búza és egyéb kalászosok lombtrágyázására

Agro Napló
a,

Egyszerû megoldás FitoHorm Euro Öko Búza, a kalászosok minden igényét kielégíti a bokrosodás végén, szárba indulás időszakában egyaránt. Kijuttatásával nagymértékben javul az állomány erőnléte. Ajánlott dózisa 5 liter / ha.

b,

Elengedhetetlen megoldás Termőterületeink nagy részén alacsony a felvehető réz mennyisége a talajban, felvehető réz hiányában garantált a termésveszteség és a minőség romlás. A leghatékonyabb rézpótlást a FitoHorm 63 Cu-val oldhatjuk meg. Ajánlott dózis 4 liter / ha / alkalom.



c,

Minőségi megoldás Garantáltan magas sikértartalom elérése ma már szinte elképzelhetetlen FitoHorm Turbó kén nélkül, amellyel ellensúlyozhatjuk talajaink alacsony kéntartalmát. Hozzáadva az Euro Öko Búzát biztosítani tudjuk a kalászképződéshez szükséges mikroelemeket. A két termékből létrehoztuk a FitoHorm Búza Csomagot és a csomagban csökkentettük termékeink árát 10%-kal. A csomag 1:1 arányban tartalmaz FitoHorm Euro Öko Búzát, és mellé FitoHorm TurbóKén-t (azaz 1 db FitoHorm Búza csomag = 1 liter FitoHorm Euro Öko búza + 1 liter FitoHorm Turbó kén). A FitoHorm Búza Csomag kijuttatási dózisa 3 db / ha / alkalom.



d,

Stresszoldó megoldás FitoHorm Mikromax és FitoHorm Starter használatával kiválóan oldhatóak a jelenlévő stressz hatások. Használatának eredményeként zömökebb, erősebb, dinamikusabb lesz az állomány. Dózisuk 2 liter / ha + 2 liter / ha együttesen alkalmazva.

e,

Speciális megoldás homokos, és alacsony humusztartalmú talajokra javasoljuk a Fitohorm Euro Öko Búza és FitoHorm Mikromax együttes, kombinált alkalmazását. Javasolt dózis: FitoHorm Euro Öko Búza 4 liter / ha, + FitoHorm Mikromax 1-1,5 liter / ha. A kombinációval a búza számára szükséges alapvető elemeken felül nagy mennyiségû mikroelemet juttatunk ki, mely kompenzálja ezen talajok rendkívül alacsony mikroelem tartalmát és az abból adódó rossz tápanyag-hasznosítást.

Termékeinkkel és technológiai ajánlásainkkal kapcsolatban forduljon szaktanácsadóinkhoz!

Keresse csomagjainkat az integrátoroknál és a gazdaboltokban!


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az őszi búza tavaszi lombtrágyázása

Az őszi búza tavaszi lombtrágyázása

Az idei év sem szűkölködik növényeink részére szélsőséges időjárásban, ami miatt a tenyészidőszakban egyre kevesebb a növények számára a növekedéshez...

A Gabonakutató bőtermő kalászosai

A Gabonakutató bőtermő kalászosai

A szegedi nemesítőház őszi kalászos gabonái közül több fajtát is tudunk javasolni a kifejezetten nagy termőképességű fajtákat kereső gazdáknak, melyek...

Fókuszban a durumbúza

Fókuszban a durumbúza

Egyre inkább keresi a piac a kemény búzát és meg is fizeti! Az idei évben szinte sose látott magasságokig szökött a durumbúza terménypiaci ára.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!