2024. május 4. szombat Mónika, Flórián

A kizárólagos magyarországi forgalmazó

Agro Napló
A DM-Ker Kft. már 3. éve a Doosan és Bobcat munkagépek hivatalos magyarországi képviselete. A márka kizárólagos forgalmazójaként 2013-ban szinte teljesen megújuló termékpalettát kínálunk új- és törzsvásárlóink számára. Tevékenységi körünkhöz tartozik az eszközök, gépek értékesítése, garanciális ellátása, alkatrész- forgalmazása és szervizelése. Ezt az egész ország területére kiterjesztettük területi képviselõ kollégáink segítségével.  

Telephelyünk Szigetszentmiklóson az M0-s körgyûrû mellett található, amely biztosítja a gyors elérhetőségét bármely autópályának, annak érdekében, hogy ügyfeleink szükségleteit minél hatékonyabban tudjuk kiszolgálni.



Alkatrészraktárunk is itt található, mely elsősorban az általunk képviselt márkákat egészíti ki, de tekintettel a magyar piacon megtalálható számtalan típusú gépre, képesek vagyunk más alkatrészigényeket is teljesíteni. Gépekhez és berendezésekhez kenőanyagok és ápolási termékek értékesítésével is foglalkozunk.

 

Szervizes kollégáink szakmailag felkészültek, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek. Folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, hogy a fejlődéseket megfelelően követni tudjuk. Szervizautóink kitûnő felszereltségével nem okoz gondot a probléma megoldása.



Vásárlóinkat teljes körûen kiszolgáljuk, nem csak a géppark kínálatával, hanem hitel szaktanácsadással, amely lehetőséget kínál lízingek vagy hitelkonstrukciók igénylésére.



A pályázatok útján vásárlandó gépekhez, berendezésekhez is segítséget nyújtunk, pályázatíró kollégáink naprakész információkkal és kiváló felkészültséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére.



Több, világszerte közismert márka kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el, a DOOSAN/BOBCAT mezőgazdasági és építőipari gépek forgalmazása, a Chicago Pneumatic gépek (pneumatikus és hidraulikus bontókalapácsok, kompresszorok, talajtömörítő eszközök) értékesítése mellett a mezőgazdasági piac igényeit követve egészítettük ki a termékpalettánkat az alábbiakkal: SAME ERŐGÉPEK, REINKE -ÖNTÖZÉS TECHNOLÓGIA, SPIDER ÖNJÁRÓ FÛNYÍRÓK, MX-TRAKTORRA SZERELHETŐ HOMLOKRAKODÓ.





Célunk, hogy szerviz és alkatrész- szolgáltatásainkkal, valamint az általunk képviselt termékekkel minél magasabb minőségben tudjunk szolgáltatni ügyfeleinknek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!