Professzionális baktérium kijuttatás (x)

Agro Napló
A tápanyagellátás és a kártevők elleni védekezés szempontjából is fontos a tarlómaradványok szakszerű kezelése, ennek egyik módja a baktériumtrágyázás.

A baktérium készítmények talajéletre gyakorolt előnyös hatásainak kihasználásához fontos a szakszerű kijuttatás is. A feladat megoldására többféle megoldást kínálunk, elsőként a baktérium kijuttató egységünket (BKE).

A kijuttató egység egy speciálisan kialakított kijuttató rendszer, amely az igényektől függően, különböző típusú munkagépekre felszerelhető. Most "Akciós termékeink" között is megtalálható!



Töltse le Mikro-Spray baktériumkijuttató egység katalógusunkat!

 

A baktérium kijuttatás során, nagyon fontos munkafolyamat a készítmény talajra való kipermetezése utáni szinte azonnali aláforgatás. Ennek megoldására fejlesztettük ki a szükséges részegységek mindegyikét tartalmazó Mikro-Spray kijuttató rendszert.

Ez egy 350 l űrtartalmú tartályból, egy szivattyú egységből, egy állítható szórásszélességű szórókeretből és egy stabilan rögzíthető tartószerkezetből épül fel. A berendezést az erőgép elejére célszerű felszerelni, a megfelelő munkaszélességű szórókeret kiválasztásával, ilyen módon a traktor után bármilyen talajművelő eszköz felakasztható, csupán a helyes beállítás szükséges a tökéletes munkavégzéshez.

Kínálatunkban elérhető a Mikro-Spray DeLux változata is, amely egy nyomóági mágnesszelepet és egy traktorkabinban elhelyezhető vezérlőt tartalmaz, így az új fogásokban nem szükséges a szivattyú leállítása, ezáltal megtakaríthatjuk azt az időt, míg a szivattyú újra „felkapja” a folyadékot.

A BKE baktérium kijuttató egységgel és a Mikro-Spray baktériumkijuttató rendszerrel kapcsolatban bővebb információt weboldalunkon, vagy az alábbi elérhetőségeken kaphat:

2213 Monorierdő

Barátság u. 16.

+36 29 419 690

info@permetezes.hu

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!