Elkezdődött a tavasz csúcseseménye, az Agrárium Konferencia - GALÉRIA

Elkezdődött a tavasz csúcseseménye, az Agrárium Konferencia - GALÉRIA

agrarszektor.hu
Elkezdődött Kecskeméten a Portfolio Csoport Agrárium 2023 konferenciája, ami az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye a hazai agrárgazdaságban. A konferencia 2023-ban teltházzal került megrendezésre: a tavasz egyik csúcseseménye az agrárium legaktuálisabb, legfontosabb témáit vonultatja fel számtalan kerekasztal-beszélgetésben és előadáson.

2023-ban teltházzal került megrendezésre március 21-én Kecskeméten a Portfolio Csoport Agrárium 2023 konferenciája, amelynek célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. A konferencia arra törekszik, hogy kézzelfogható, gyakorlatban is jól alkalmazható információkat és magyarázatokat nyújtson, és ezzel hozzájárulhasson ahhoz, hogy a szektor szereplői a nehéz gazdasági és piaci környezetben is eredményes és jövedelmező gazdálkodási döntéseket hozhassanak.

A rendezvény az agrárgazdaság valamennyi méretű gazdálkodójának - őstermelőknek, családi gazdálkodóknak, egyéni és társas vállalkozásoknak - hasznos ismeretekkel szolgálhat, és részletesen foglalkozik az élelmiszeripart, a kereskedelmet, az inputpiacokat és a mezőgazdasági gépesítést érintő kérdésekkel is. A konferencián az államigazgatási, a vállalati-üzleti, a banki és a szakmai-érdekképviseleti szféra meghatározó döntéshozói vesznek részt, és nyújtanak első kézből releváns tájékoztatást az érdeklődőknek. Íme képes beszámolónk a Portfolio Agrárium 2023 Konferenciáról, mely a kecskeméti Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban került megrendezésre. A teljes galéria megtekintéséhez kattints az alábbi képre:

A Portfolio Agrárium 2023 Konferenciáról eddig megjelent cikkeink:

Képek forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?