Hogyan juthatunk agrártámogatásokhoz? - Kiderül az Agrárium Konferencián

Hogyan juthatunk agrártámogatásokhoz? - Kiderül az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Minden lényeges idei agrártámogatási változásról beszámol az Agrárium Konferencia, amelyet március 19-én rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. A konferencia egyik legfontosabb célja, hogy segítséget nyújtson a gazdálkodóknak az agrártámogatási kérelmek idei benyújtásához, illetve a megnyíló támogatási lehetőségek minél jobb kihasználásához.

Milyen új feltételeknek kell megfelelniük a termelőknek az idei agrártámogatások felhasználásához, és melyek a legnagyobb változások az agrártámogatási rendszerben? - többek között e kérdésekre igyekszik válaszokat adni az idei Agrárium Konferencia, amelyet március 19-én rendez meg a Portfolio Csoport. A rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A kiszámíthatatlan időjárási, piaci és gazdasági környezetben rendkívül fontos, hogy a hazai mezőgazdasági termelők továbbra is hozzájussanak az uniós és a hazai költségvetésből finanszírozott agrártámogatásokhoz. A konferencia bemutatja, mire kell felkészülniük a gazdálkodóknak az idei egységes elektronikus támogatási kérelmek beadásához, az egyes meghatározó jogcímeknél mekkora támogatásokra számíthatnak, illetve melyek a legfontosabb változások a támogatáshoz jutást befolyásoló szabályozási követelményrendszerben.

A konferencia részletes programja ide kattintva érhető el>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 35 százalékos, illetve a kistermelőknek és a fiatal gazdáknak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A szaktanácsadók a részvételért négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételekről ide kattintva tájékozódhat>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?