Megtépte a vihar? Most igényeljen kompenzációs támogatást!

agrarszektor.hu
Azok igényelhetnek egyszeri, vissza nem térítendő mezőgazdasági csekély összegű támogatást (de minimis), akiknél a 2019. május 1. és augusztus 31. közötti időszakban a viharok kárt tettek a termelőeszközeikben.

A mezőgazdasági termelőeszközökben bekövetkezett viharkárok részbeni kompenzálása támogatását október 15 és október 31. között lehet kérelmezni a Kincstártól. Figyelem, a határidőn túl benyújtott, valamint a hiányos kérelmeket elutasítja a Kincstár. A benyújtási határidő jogvesztő, elmulasztása miatt igazolási kérelem benyújtásának nincs helye.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit. Regisztráljon most!

Támogatás igénybevételére az a termelő jogosult, akinek a tulajdonában van a vihar által károsodott termelőeszköz, továbbá a kár mértékéről az Agrárkamara igazolásával is rendelkezik. A támogatás legfeljebb a termelőeszközben keletkezett és az Agrárkamara által igazolt kár összege azzal, hogy a támogatás nem haladhatja meg a termelő és a vele egy és ugyanazon vállalkozásnak minősülő vállalkozás részére rendelkezésre álló de minimis-keretet.

További információk itt érhetőek el.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!