Eddig tartottak az esős napok: ilyen időjárásra készülj ma

MTI
Zavartalanul napos idő várható kedden, délutántól azonban az északkeleti megyék felett erősen beborulhat majd az ég, és ezeken a területeken akár eső is elfordulhat. Éjszaka több helyen is előfordulhat fagy, napközben azonban akár 18 fok is lehet majd.

Kedden döntően zavartalanul napos idő várható, de délutántól az északkeleti megyék (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye) fölé egyre vastagabb felhőzet érkezik. Kedden késő este az északkeleti határvidéken már helyenként gyenge eső, zápor is előfordulhat, addig azonban nem lesz csapadék. Kedden már csak a Zempléni-hegység, és Sopron környékén lehetnek erős széllökések.

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a derült éjszakát követően hajnalra általában 2 és mínusz 2 fok közé csökken, de az északi völgyekben, a Rába és a Dráva mentén, valamint az Alföld fagyra érzékeny helyein helyenként ennél néhány fokkal hidegebb is lehet. Fagy összességében több helyen várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 14 és 18 fok között alakul.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?