Olcsóbb földgáz: hamarosan lejár a határidő

agrarszektor.hu
Március 23-ig érhető el a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) honlapján az a felmérés, amely a kamara tagjainak gázfogyasztási szokásait térképezi fel. A felmérés apropója, hogy a NAK 2018. első felében vezetékes földgázbeszerzéssel kapcsolatos tendert indít a tagjai számára a 2018/2019-es gázévi energiaköltségek csökkentésére.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közepes-, és nagy, legalább közel 10 000 köbméter nagyságú éves gázfogyasztással rendelkező tagjai számára vezetékes földgáz beszerzésével kapcsolatos tendert indít 2018. első felében - erősíti meg közleményében a kamara. A várakozások szerint a kamarai tagok alacsonyabb gáz- és rendszerhasználati díjakkal és kedvezőbb szerződéses feltételekkel juthatnak majd gázenergiához.

A gázfogyasztási szokások, illetve igények megismeréséhez, így a tender feltételeinek kialakításához felmérés indult a kamarai tagok körében a NAK portálján, amely március 23-ig érhető el.

Az e-irodában végrehajtott bejelentkezés után a "Kamara" menüpont "Vezetékes földgáz kérdőív" almenüpont alatt található meg az on-line kitöltendő kérdőív.

A beérkezett energetikai adatokból a NAK szakértői energetikai adatbázist hoznak létre, amely alapján elosztják a különböző fogyasztási szokásokkal és szerződéses feltételekkel rendelkező fogyasztókat, illetve meghatározzák a szegmensenkénti gázmennyiséget. A tenderen nyertes energiakereskedővel a résztvevő kamarai tagok egyénileg szerződhetnek le.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?