Egy megállapodás, amely átrendezi a magyar traktorbizniszt

agrarszektor.hu
A nagyigmándi IKR Gépkereskedelmi Kft. vált a Mc Cormick Traktorok hazai importőrévé és forgalmazójává. A cég erről szerződést kötött az olasz Argo Tractors nevű vállalattal.

2016 októberében az Argo Tractors és a nagyigmándi IKR Gépkereskedelmi Kft. között szerződés jött létre, amelyben az IKR Gépkereskedelmi Kft. kizárólagos importőri státuszt kapott Magyarország szinte teljes területére, és négy megyét - Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg - kivéve saját hálózatában megkezdte a Mc Cormick traktorok forgalmazását.

Az Argo Tractors Olaszországban bejegyzett cég, évi 22 ezer traktort gyárt, négy olaszországi gyárában készülnek a Mc Cormick, Landini és Valpadana márkájú gépek. Hazánkban a Valpadana gépeket az érdi DAP Kft., a Mc Cormick márkát pedig az IKR Gépkereskedelmi Kft. forgalmazza a jövőben.

A Mc Cormick történelmi márka, 1831-ben alapították Észak-Amerikában. Ma már a német ZF hajtáslánc kerül a modellekbe, és a beépített motorok is - Perkins, Iveco - a motorgyártás felső szintjét képviselik. A modellválaszték 35-300 Le teljesítményig terjed. 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!