2024. május 12. vasárnap Pongrác

Ingyenes marketingtanfolyam indul kis- és középtermelőknek

agrarszektor.hu
Marketingtanfolyamot indít a Budapesti Corvinus Egyetem novemberben kis- és közepes élelmiszervállalkozások, illetve kistermelők számára, melynek célja az eredményes gazdálkodás elősegítése.

Az intenzív marketingtanfolyamon azok a gazdák, illetve a kis- és közepes méretű élelmiszervállalkozások munkatársai, akik 2011. november 10-éig regisztrálnak az Agrármarketing Centrum támogatásával megvalósuló programra, költségtérités nélkül vehetnek részt.

A előadássorozaton szó esik a közelmúltbéli és a jövőben várható, termelőknek egyéb lehetőségeket kínáló jogszabályi változásokról, továbbá sor kerül hazai szakemberek prezentációira, gyakorlati példák bemutatására. A jelentkezők elsajátíthatják az élelmiszermarketing legfontosabb fogásait, átfogó képet kaphatnak a különböző értékesítési lehetőségekről, gazdálkodási kérdésekről, tárgyalástechnikáról, piackutatásról, illetve a fogyasztói szokásokról. 

A tanfolyam három napos, ideje 2011. november 11, 18. és 25, a végén a résztvevők oklevelet kapnak.

Bővebb információ: A tanfolyamról bővebb információ e-mailben ( gyula.kasza@uni-corvinus.hu ), illetve telefonon (a 06-20/4548-418-as számon) kérhető.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?