MENÜ

Yokohama Off-Highway Tires: A vezető lánctalpgyártók az Alliance Forestar III gumiabroncsai mellett voksolnak

2022.08.10.

Az Olofsfors, a Clarks és a Pewag vezető lánctalpgyártók hivatalosan is jóváhagyták az Alliance 643 Forestar III és a 644 Forestar III gumiabroncsok használatát a lánctalpaikhoz. A tapadás és a tartósság garantált – kiváló ár-érték arány. Az Alliance Forestar 344 ELIT, a világ első alacsony nyomású erdészeti gumiabroncsa, védi a talajt.

 

A Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) örömmel jelenti, hogy az Olofsfors a Clarks és a Pewag lánctalpgyártók hivatalosan is jóváhagyták a lánctalpaik Alliance 643 Forestar III és a 644 Forestar III gumiabroncsokkal történő használatát. „A lánctalpak tovább fokozzák a Forestar III gumiabroncsok által biztosított – már egyébként is kiváló – tapadást és flotációs jellemzőket, az eredmény pedig közel verhetetlen teljesítmény, amely a gumiabroncsok és a lánctalpak előnyeinek kombinációjából ered. Legyen szó meredek lejtőkről és emelkedőkről vagy puha talajról, a két jellemző együttes hatása garantálja a kiváló tapadást és a talaj megóvását – beleértve a talajtömörödés elkerülését is” – hangsúlyozta Angelo Noronha, a Yokohama Off-Highway Tires európai részlegének elnöke.

 

alliance forestar 344 elit_2

 

Az Alliance 643 és a 644 Forestar III gumiabroncsok termékcsaládja

Az Alliance 643 Forestar III és az Alliance 644 Forestar III egyaránt javított nylon-acélövvel és hatszögletű peremmel készül, ami kiváló defektvédelmet és nagy teherbírást tesz lehetővé, valamint megakadályozza, hogy a gumiabroncs elcsússzon a keréken. A 643 Forestar III egyedi mintázata, szélesebb vállrésze és vízszintes barázdái segítségével jól használható lánctalpakkal, valamint kiváló oldalirányú stabilitást is biztosít. Az Alliance 644 Forestar III egy különleges, kettős szögű fülszöggel rendelkezik, ami jobb tapadást biztosít. A nagy nyomtáv szélesebb talpfelületet eredményez, így kisebb a talajra kifejtett nyomás. A nagyszerű stabilitás és az elismerésre méltó sérülésekkel szembeni ellenállásnak hála a 643 Forestar III és a 644 Forestar III kiváló választás bármilyen erdészeti felhasználásra. Ha egyedi méretű lánctalpra van szüksége, lépjen kapcsolatba az Alliance eladóival vagy a lánctalpgyártókkal.

 

alliance_344_forestar_90

 

Alliance 344 Forestar ELIT

A fejlett alacsony nyomású (LP) Alliance Forestar 344 ELIT egy forradalmi gumiabroncs. Ezt az egyedi gumiabroncsot kivételes felépítés jellemzi, és a rugalmas, de erős oldalfalaknak hála a gumiabroncs akár fele olyan nyomáson is képes megbirkózni ugyanazzal a terheléssel, mint a többi gumiabroncs. A nagy talpfelületnek köszönhetően alacsony a talajtömörödés mértéke és kiváló vezetési élményben lehet része. A nagy talpfelület ezenfelül jó tapadást kínál, mérsékli az üzemanyagköltségeket és hatékonyabbá teszi az erdészeti munkát. A futófelület mintázata pedig kialakításánál fogva minden terepen kiváló tapadásra képes. A gumiabroncs megerősített acélöve pedig hatékonyan véd a defektek ellen és a futómintázathoz használt gumikeverék pedig garantálja a hosszú élettartamot. A megerősített dupla perem és az alacsony abroncsnyomás kiváló teljesítményt és stabilitást eredményez. A 344 Forestar ELIT barázdaszöge gondoskodik a jó öntisztító képességről. A gumiabroncs középső részén elhelyezkedő barázdák pedig közelebb vannak egymáshoz, ami kemény felületeken is jó gördülési ellenállást biztosít. A 344 bármilyen tereppel megbirkózik – akár lánctalppal, akár lánctalp nélkül.

 

alliance_344_forestar_zoom_view