MENÜ

Védje meg búzáját a gyomoktól!

2021.03.02.

Megjött a meleg, napsütéses idő, amire már mindannyian vártunk. Felébredt a természet, növekedésnek indultak a gyomnövények is.

 


Ha ősszel nem végeztük el a gyomirtást a búzánkban, vagy nem volt kellően hatékony, ott mielőbb cselekednünk kell, hogy a talajban összegyűlt vizet és a kiadott tápanyagokat ne a gyomnövények hasznosítsák, hanem kultúrnövényünk jó termését szolgálja.
Válassza a legújabb megoldást, a Corteva Agriscience széles hatásspektrumú, egyszikű és kétszikű gyomnövényekre egyaránt kiemelkedő hatékonysággal rendelkező Rexade gyomirtó szerét.
A Rexadekiemelkedően hatékony parlagi ecsetpázsit, nagy széltippan, vadzab, rozsnok-fajok és olaszperje, valamint tyúkhúr, ragadós galaj, pipacs, és székfű-félék ellen. Dózisa őszi búzában, rozsban és tritikáléban mindössze 50 gramm hektáronként, ami az új, GoDRI formulációnak köszönhetően még hideg vízben is gyorsan beoldódik és nem ülepszik.
 
A Rexade felhasználásának legfontosabb előnyei:
Rexade
• Új, innovatív megoldás egy- és kétszikű gyomnövények ellen.
• Két, eltérő hatásmechanizmusba tartozó hatóanyagával csökken a rezisztencia kialakulásának kockázata.
• Kiváló hatékonyságú parlagi ecsetpázsit, rozsnok fajok, vadzab és nagy széltippan ellen.
• Alacsony hőmérsékleten is hatékony.
• Nincs utóvetemény-korlátozás.
 
A RexadeTM már kapható a kereskedőknél! Rendelje meg mielőbb és élvezze Ön is a gyomirtás új generációját! A RexadeTM a Corteva Technológiai Bónusz program keretében Wirtuozó®-zal vagy Wirtuoz®  Trio P-vel együtt vásárolva extra kedvezménnyel kapható. Keresse a helyileg illetékes Corteva képviselőnket.
Üdvözlettel:
Corteva Agriscience
Agro-Assist
A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!