MENÜ

METALWOLF lazítók

2020.06.17.

A 30 éves gyártási tapasztalattal rendelkező METALWOLF Kft. napjaink elvárásainak megfelelően a legkorszerűbb technológiával gyártja munkagépeit. A 25 embert foglalkoztató géderlaki családi vállalkozás széles portfóliójában tárcsákat, sorközművelőket, hengereket, kombinátorokat, ásóboronákat, fogasokat, lazítókat kínálnak, egyedi elképzeléseket is megvalósítanak, illetve gépeik egyedi kialakításokkal is kérhetőek. Ahogy a szlogenjük is mondja, igazi partnerek a talajművelésben.

 

Cikksorozatunk jóvoltából most megismerheti a Metalwolf termékcsalád tagjait.

Lazítók

A METALWOLF Kft. középmélylazítói forgatás nélküli alapművelésére és a tömődött rétegek átlazítására alkalmasak (40-45cm), felszínlezárási feladatok ellátásával egyidejűleg.

A ’V’ alakú, vastagfalú zártszelvény vázra a művelőelemek rögzíthetők fix, vagy állítható osztástávolságú késtartókkal.

A lazítók szerelhetők hajlított késekkel 4, 6 elemmel, illetve egyenes késekkel cserélhető 60mm széles, vagy szárnyas 260mm széles vésőorral, 1, 2, 3, 4, 5, 6 lazító elemmel. Mindkét típus nyírócsapos biztosítású.

 

mw_kl-800-4-rt_hajlitott

 

A szerszám mélységtartását és a gép hosszirányú vízszintességét a csavarorsóval állítható kerekek, valamint a hatékony egyengetést, aprítást és visszatömörítést is megvalósító henger biztosítja.

A lazítószerszámok által hátrahagyott nyitott felszín lezárására kétféle hengertípus választható. A csavarorsóval állítható tüskés henger, vagy hidraulikusan állítható, 480mm átmérőjű, 100mm-es osztástávolságú ékgyűrűs henger, a gyűrűtagok között sárkaparóval.

 

mw_kl-700-4-rt_egyenes

 

Egyedi elképzelések is megvalósíthatók. Készült már 8 és 10 késes lazító; műtrágya adapteres változat ribizlibe, szőlőműveléshez és gyümölcsösbe.

Teljesítményigényük 50-300 LE.

 

mw_kl-800-10_hajlitott


Cikksorozatunk korábbi részei: