MENÜ

Lombtrágyák olcsóbban, ingyen tárolással!

2022.11.18.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén év végén is számos lombtrágyára jelentős akciót hirdettünk. Nagyon sok esetben már őszi kijuttatás és állománykezelés is zajlik, de a második-harmadik lombtrágyázás már áthúzódik a 2023-as évre.

 

Több fajta lombtrágya egy csomagban

Az akció keretében (2 IBC után 1 IBC grátisz) többféle lombtrágyát is tudnak egy csomagba tenni. Ez azért fontos, mert más tápanyagokkal kellene segíteni a növényt a kezdeti (pl. ősszel vagy tél végén) növekedési fázisban, és másokkal, amikor az intenzív növekedés vagy a szemtelítődés időszakába lép. A növények már most is kevés nitrogént, foszfort és káliumot tudnak felvenni, ezért az első lombtrágyának NPK-tartalmúnak kellene lennie. A tavaszi időszakban pedig már a magnézium–kén és mikroelem-tartalmúak tudnak sokat segíteni. 

Segítünk a technológia kialakításában

Nagyon sok kollégánk segíti országosan az Önök munkáját, akár a talajjavítás vagy tápanyagpótlás tekintetében. Más és más talajtípuson folytatnak termelést, és gyakran merőben más inputtechnológiát alkalmaznak. Ezekhez a változó feltételekhez kell igazítani a lombtrágyázást, de a kénpótlást vagy a talajok fizikai és kémiai javítását is. Kérdezni és kérni egy javaslatot semmibe sem kerül. És higgyék el, nagyon sok pénzt lehet spórolni úgy, hogy kevesebbet nem fognak termelni!

 

raktar ibc-kkel_webre

 

Ön kifizeti, mi ingyen tároljuk

A 2022. év végi lombtrágya akciók keretében lehetőséget biztosítunk pár hónap ingyenes tárolásra. Jelentős fűtött raktárkapacitással rendelkezünk, ahol az Önök terméke biztonságban vészeli át a telet. Ehhez Önnek választani kell, mely termékre lesz szüksége, kifizetni és megadni a várható kiszállítás időpontját. A VulcanAgro Kft. szaktanácsadói segítenek, hogy a legjobb termékeket a lehető legjobb akciós csomagban, időben meg tudják vásárolni.

 

va_2 ibc+1 gratisz_akcio_200x100mm_2022nov

 

[email protected]

www.vulcanagro.hu

vulcanagro-logo vegleges_50