Talajjavító anyagok ELŐVÁSÁRLÁSA

Agro Napló

Talajt kell javítani!

A jelenleg zajló klímaváltozás, az egyre hosszabb száraz és intenzív csapadékos időszak megviselik azokat a növényeket, amelyek alatt a talaj támasztóközeggé válik. Csak akkor lehet biztonságosan magas termésátlagokban bízni, ha nemcsak leraboljuk, de építjük is közben a talajt. Ezt sok helyen meszezéssel vagy savazással lehet elérni, de szinte mindenhol biológiai talajjavítást is végezni kell!

Meszezni kell, mert „kalcium nélkül nincs gerince” a talajnak!

A kalcium adja a talaj gerincét. Ha ez elfogy, kimosódik a felső 10–15 cm-es rétegéből, akkor ez a talaj képes letömörödni, belvizessé válni. Az ilyen talajokon nehezen tudnak kikelni a növények, a kijuttatott tápanyag gyengén hasznosul, nagyon sok kezdeti tápanyaghiányt láthatunk, és a végső termésmennyiség is gyenge, közepes marad. A sok savat le kell kötni, mert szárazság esetén elfogja a tiszta vizet a növénytől, nehézfémekkel telítődik talajoldat és stresszt szenved a növény. A Vulcan Balance G granulált, nagyon tiszta mész, amelyből 200–500 kg/ha mennyiséget javasolt kijuttatni, hagyományos műtrágyaszóróval.

Szervesanyag alapú NPK – ami csodára képes!

A szilárd műtrágyák helyett váltsunk folyékony NPK-ra. Ehhez elég egy hagyományos permetező, amivel 400–700 liter/ha dózist ki lehet juttatni. A Vulcan Folyékony NPK vagy Turbo NPK alapja egy magas cukor- és tápanyagtartalmú szerves anyag. Rendkívül jó hatással van a talajéletre, ami az elmúlt évtizedekben sokat romlott. A nitrogén–foszfor–kálium hatóanyagok pedig oldott formában vannak benne, amelyre a növény már akkor is támaszkodhat, ha száraz talajba történik a vetés.

Megéri tervezni és most megrendelni!

Az elővásárlási akció már 2021. június 15-től indul. Aki előre tervez, jelentős kedvezményben részesül! Rendelje meg a meszező anyagot vagy folyékony NPK-t, egyeztesse velünk azt az időpontot, amikor fogadni tudja a termékeket.

Hogyan működik az akció?

A Vulcan Balance G – granulált meszező anyag. Ára: 59 900 Ft/tonna + áfa.

A Vulcan Folyékony NPK – szerves termésnövelő. Ára: 79 900 Ft/tonna + áfa.

  • 10 000 Ft/tonna + áfa kedvezményt adunk a kiskereskedelmi árakból, 24 tonna/termék vásárlása esetén.
  • 10 000 Ft/tonna + áfa további levásárolható kedvezményt adunk, amennyiben 2021. 06. 15. és 2021. 08. 15. között megrendel legalább 24 tonna/terméket.

A kedvezményt a VulcanAgro Kft. által forgalmazott más folyékony termékekre vásárolhatja le. Választhat ként, kémhatás- csökkentő készítményt éppúgy, mint komplex lombtrágyákat. Szaktanácsadóink segítenek a választásban, hogy az egymásra épülő technológia segítse az Ön gazdálkodását.

* Az elővásárlásban való részvételt és annak feltételeit a www.vulanagro.hu/elovasarlas oldalon találja.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Talajjavítás – VulcanAgro

Talajjavítás – VulcanAgro

Belvizesedés, savanyodás, szikesedés és lúgosodás? Megannyi talajprobléma, ami javításra szorul. Nincs egy csodaszer, és nem is lesz. Ahhoz, hogy ered...

Tudatos zöldítés = jobb talajszerkezet

Tudatos zöldítés = jobb talajszerkezet

A modern gazdálkodás hatására talajaink szerkezete, állapota egyre inkább leromlott. A tudatos gazdának nagyon fontos tényező a vetésforgójában a zöld...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!