MENÜ

Fertilia Kalendárium 2015 – fiatal, magyar gazda lányok és fiúk mutatkoztak be

2014.12.11.

A napokban tartotta a Fertilia Kft. a 2015-ös Fertilia Kalendáriumot bemutató rendezvényét. A vállalkozás hosszú évek óta készít egyedi falinaptárakat, azonban 2015-ben egy teljesen új, a fiatal magyar gazdákat bemutató alkotást hoztak tető alá. A naptár lapjain a családi gazdaságban dolgozó, vagy még tanulmányait folytató gazda lányok és fiúk láthatóak, akiket saját közegükben, agrárkörnyezetben fotóztak, hol traktoron, hol kukoricaföldön, hol fokhagyma gyűrűben.

Simon Péter, a vállalkozás ügyvezetője így fogalmazott: „Fiatal termelők csillogtatják meg tehetségüket, osztják meg gondolataikat a naptárunkban, mely szellemiségében tükrözi azokat az értékeket, amelyek jellemzőek ránk, a Fertiliára! Külön örömmel tölt el, hogy magyar cégként olyan magyar fiatalokat tudunk ilyen módon bemutatni, akik szemlátomást imádják azt, amivel foglalkoznak, hivatásuknak tekintik és magas szintű művelői is szakmájuknak. Büszkék arra, amit és ahogyan tesznek, és a jövőjüket is ebben tudják csak elképzelni.”

 Fertilia-calendar-2015-1

 

Az ország minden tájáról, az agrárium különböző területeiről kerültek kiválasztásra pályázat útján a zöldség- és növénytermesztéssel, állattartással, borászattal foglalkozó ifjú gazdák, agrárszakemberek.

Januártól minden héten egy-egy, a naptárban látható fiatal termelő mutatkozik be a www.farmit.hu/kalendarium oldalon, ahol a fotózásról készült pár perces kisfilm is megtekinthető.

A cég nem titkolt szándéka, hogy hagyományt teremtsen ezzel a maga nemében egyedülálló kezdeményezéssel, ezért aki kedvet kapott hozzá, és nem szeretne lemaradni, annak érdemes már most beadnia jelentkezését a 2016-os Kalendáriumban való szerepléshez.

  

11

 

A 2016-os Fertilia Kalendárium pályázati felhívása itt olvasható:

 

Fertilia Kalendárium 2016

A Fertilia Kft. meghirdeti pályázatát a 2016-os Fertilia Kalendáriumban való szereplésre!

A nagy sikerű 2015-ös falinaptárunkban szántóföldi növénytermesztéssel, zöldségtermesztéssel, állattartással, borászkodással foglalkozó fiatal termelőket, családi gazdaságokat mutatunk be egész Magyarországról. A képeken az ifjú gazdalányok, és fiúk mellett a falusi élet egy-egy szegletébe is bepillantást kapunk. A munkájukra büszke fiatalok jövővel és hivatásukkal kapcsolatos gondolatai, elképzelései is megjelennek a naptár oldalain keresztül.

A fotózásról készült kisfilm megtekinthető a www.farmit.hu/kalendarium oldalon

Te sem szeretnél kimaradni a jövő évi agrárkalendáriumból? Akkor a felhívás Neked szól!

A 2016-os Kalendárium előkészületei már megkezdődtek!

Várjuk azokat a munkájuk és agrártanulmányaik iránt elkötelezett, újításokra nyitott fiatal gazdák, testvérpárok, és házaspárok jelentkezését e-mailben, akik motivációt éreznek a naptárban való szereplésre, akik szívesen bemutatkoznának új oldalukról is.

Legyél Te is részese annak a csapatnak, aki a naptár oldalain keresztül lehetőséget kap megcsillogtatni saját tehetségét, karizmatikus egyéniségét, adottságait!

A mezőgazdaság minden évszakban más arcát mutatja. 2016-ban erre is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért a fotózások már jövő év elején elkezdődnek! A pályázatokat ezért 2014. december 8-tól folyamatosan küldhetőek az alábbiakkal:

-         írd meg, miért szeretnél a naptárba bekerülni,

-         pár sorban mutasd be a gazdaságotokat,

-         küldj magadról 1 fotót

-         valamint írd meg elérhetőségedet, amin el tudunk érni, és értesíteni tudunk Téged a továbbiakban

A toth.katalin@fertilia.hu email címen várjuk jelentkezésedet!

Kérdésed van?  Hívj minket, segítünk: 06-30-321-6232

A fotókat ismert, és elismert esküvő, reklám-, portré, és modellfotósok, Juhász Balázs és Szabó Zoltán készítik. Az ő profi munkájukat dicséri a Fertilia Kalendárium 2015. is. A kreatív háttércsapatot profi sminkes, fodrász, stylist biztosítja. 

12